o varsa ben yokum dedirten oyuncular
33 replies · 419 views
o varsa ben yokum dedirten oyuncular
kendi adıma keanu reeves yeteneksizliğiyle beni iten bir oyuncu. benzer bir antipatiyi (leaving las vegas'ı ayrı tutarak) nicolas cage e karşı da duyuyorum. sizin de afişte ismini gördüğünüz zaman filme girmekten vazgeçme noktasına geldiğiniz oyuncularınız var mı?
Leonardo DiCaprio
richard gere beni biraz germiştir her zaman sadece a bout de souffle nin tekrar çevrimi breahtless açmıştır beni. nicholas cage konusunda FistandantiLuS'a katılmaktayım fakat leaving las vegas taki oyunculuğu o kadar güçlüdür ki sanki ömrü hayatı boyuncaki tüm sabuklamalarını affetirecek bir performans koyar ortaya
dopey wrote:
richard gere beni biraz germiştir her zaman sadece a bout de souffle nin tekrar çevrimi breahtless açmıştır beni. nicholas cage konusunda FistandantiLuS'a katılmaktayım fakat leaving las vegas taki oyunculuğu o kadar güçlüdür ki sanki ömrü hayatı boyuncaki tüm sabuklamalarını affetirecek bir performans koyar ortaya
Bu nicolas cage antipatisini pek anlayamadım.eğer bu antipati oyunculuğundan ziyade vücut kimyası sebebiyle ise diyecek birşeyim yok ama eğer söz konusu oyunculuk ise biraz acımasız bir tavır sizinkisi.hemen aklıma gelen ilk örnek 8mm...
karakterin ruhsal çöküntüsünü bence mükemmel kotarıyordu.mesela snuff kurbanı kızın annesiyle telefonda yaptığı ölüm merasimi izni konulu konuşmasının olduğu sahne çok başarılıdır.
ben şu isim varsa ben yokum derken kesin bir oyuncu ismi veremiyorum.cameron diaz tiksindiğim bir oyuncu mankenidir fakat yönetmen kudretiyle olsa gerek being john malkovich filminde hayran kalmıştım.
bu sebeple ben yönetmen ismi vermeyi daha uygun buluyorum.David Lynch isminden ve sinemasından nefret ediyorum...
(bu arada nicolas'ın isminde h harfinin olmadığını geçen ay internette şans eseri öğrendim.)
SERMEST ÇAPAN wrote:
bu sebeple ben yönetmen ismi vermeyi daha uygun buluyorum.David Lynch isminden ve sinemasından nefret ediyorum...
(bu arada nicolas'ın isminde h harfinin olmadığını geçen ay internette şans eseri öğrendim.)
bu polemiğe daha evvel girmiştik sanki :)
lynch'i anlamak zordur. ayri bir yerde konusmak gerek tabi. ama ozellikle mulholland dr. gibi olaganuztu bir filmden sonra hayranligim bir kat daha artti. birlikte izleyebilsek keske..
SERMEST ÇAPAN wrote:
dopey wrote:
richard gere beni biraz germiştir her zaman sadece a bout de souffle nin tekrar çevrimi breahtless açmıştır beni. nicholas cage konusunda FistandantiLuS'a katılmaktayım fakat leaving las vegas taki oyunculuğu o kadar güçlüdür ki sanki ömrü hayatı boyuncaki tüm sabuklamalarını affetirecek bir performans koyar ortayaBu nicolas cage antipatisini pek anlayamadım.eğer bu antipati oyunculuğundan ziyade vücut kimyası sebebiyle ise diyecek birşeyim yok ama eğer söz konusu oyunculuk ise biraz acımasız bir tavır sizinkisi.hemen aklıma gelen ilk örnek 8mm...
nicalas cagein garip bir havası vardır. bazen çok yeteneklidir benim için bazense orta sınıf bir şerefsizden farkı yoktur benim için.
bu tutarsızlığı oyununada yansımaktadır. performansı bi inip bi çıkmaktadır. snake eyes ta sırıtkan bir oyun sergilerken 8 mmde ehh denilebilecek bir oyun çıkarmıştır. ama genel olarak o varsa ben yokum diyemem. nicolas gelene kadar daha ne adamlar var piyasada örneğin ben affleck o da ayrı bir hollywood kahpesi( son olarak j.lo olayı ile kalitesizliğini perçinledi. bi chasing amy filmini tutarım oda kevin smith e olan saygımdan.
eskiden bret pit'in oynadigi hic bir filme gitmeyecegime cok inandirmistim kendimi. ama hergele kendisini oyle bir astiki artik "o varsa iyidir" bile demeye basladim. insanoglu onyargilarindan arindirmali kendini. bir de bu konu bana kim ne derse desin holiyvutun en sacma salak projede bile oyunculuga verdigi onemi hatirlatir hep: yakisikli ya da tas gibi hatun olmak yetmez. iyi oyuncu olmak zorundasin ayni zamanda bu alemde!
Ali Poyrazoğlu
printerson wrote:
Ali Poyrazoğlu
You need to log in to post a reply.