Skip to content

o varsa ben yokum dedirten oyuncular

33 replies · 419 views

RE
realradar
3 posts
Jun 08, 2003, 02:10 AM#3721

ve bende dayanamayıp diyorumki....
oyunculuk görevini yerine getirdi yada getiremedi yorumlarının dışında bir yorum gördüğümde SİNİRLENİYOrum!!!
nasıl oluyorda memleketimde her bir fert oyuncunun iyisini kötüsünü şıp diye anlıyabiliyor...
iyi kötü oyuncu damgası şakadanak nasıl basılır kardeşim!
oyuncu ne demek?
alpacino neden iyi bir oyuncu?
metod nasıl kötü uygulanır? karakter derinliği ne ulan!!!!!
karakterin derinliği varmışta neden başka bi isim koymamışlar...
kusura bakmayın deliriyo gibi oluyorum böle şeyler okuyunca....

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Jun 10, 2003, 06:53 AM#3773

realradar kardeşim
farkettiysen topik'in başlığı "kötü oyuncular" falan değil. "o varsa ben yokum dedirten oyuncular" hepimizin kişisel olarak gıcık olduğu oyuncular vardır. ayrıca kötü bulduğu oyuncular da olabilir. nasıl bi filme senin deyiminle şıp diye kötü film diyebiliyorsak, perdede gördüğümüz bir oyuncuyu da yapay-yetersiz bulup onun kötü bir oyuncu olduğunu düşünebiliriz. bi kere oyunculuk görevini yerine getirmek ya da getirememek zaten iyi bi oyun ortaya koymuş ya da koymamış olmakla, dolayısıyla da iyi oyuncu-kötü oyuncu değerlendirmesiyle eş değer değil midir? tüm bu değerlendirmelerin tek filmle değil de birkaç filmle yapıldığını düşünürsek tabii. oyuncudan anlamak için illa tiyatro eğitimi ya da oyunculuk yönetimi dersleri almak mı gerekmektedir. benim gözümde keanu reeves kötü bir oyuncudur mesela. onun doğum günü 4 temmuz'da tom cruise ya da piyanist'te adrian brody'nin canlandırdığı karakterleri canlandırmaya çalıştığını düşünelim. altından kalkabilir mi? yurdum insanıyım, ufak bir altyapı ve basit bir denklemle keanu reeves'in kötü bir oyuncu olduğuna karar verdim. ne kadar sinir bozucuyum, öyle değil mi?

Last edited: Jun 11, 2003, 07:04 AM (1)

EV
evil willow
116 posts
May 03, 2004, 01:15 PM#11312

ben affleck kalası(kevin smith filmleri hariç)jennifer lopez sylvester stallone

ST
Strier
165 posts
May 03, 2004, 02:02 PM#11319

Steven Seagal
Van Damme
bunlar varsa ben harbiden yokum.Çok iyi bir yönetmen olmalı ki seyredeyim, öyle ortalama yönetmenlerde kurtaramaz.

Drew Barrymore
Jennifer Lopez
Keanu Reeves da gıcıktır bir o kadar...

You need to log in to post a reply.