Bu Gün Neler Seyrettik
Locked302 replies · 5,144 views
elamanlar hakli.. buraya yazip filmleri gecistirmemek lazim. topic acmak parayla mi? izledigimiz filmlerin topigini acalim. fikrini soylemek isteyen oraya yazar. isteyen puan verir kacar, isteyen kuyuya tas atar kirk akilliyi bekler.. bundan sonra boyle. bu topic de yeni gelenlerin isinma turlarini attikleri bir yer olur. hadi arkadaslar bugun neler izledikse topicini acalim...
(ben bi sey izlemedim, onun icin onden siz buyrun)
efendim iyisiniz hossunuz da insan izledigi her filmle ilgili yazmak istemeyebilir di mi? mesela ben izledigim filmlerden birini yazdim ama digeri için o kadar gücüm yok. üstelik hakkinda yazilinca o kadar da güzel olmicak sanki. bu nedenle sadece puan falan vermek istiorum su anda.
tesekkür ederim.
Dead Or Alive: 8/10
Zardoz: 9/10 (We're off to see the wizard. The wonderful wizard of oz.)
Alphaville'i izledim. Halen düşünüyorum.
Şimdi ben bununla ilgili topic açsam herkes yazmaz. Boşa gider o topic.
Ben buraya yazayım, sözü olan burdan şeetsin.
Yani ben ne desem bilemiyorum. İzlerken ara-sıra "Godard dalga mı geçiyor acep" diye düşündüğüm oldu. O "Dick Tracy, Flash Gordon" geyiği neydi? Bir de bu adam leblebi gibi adam öldürüyodu. Hatta bir tanesini çeşitli şekillerde öldürme denemeleri (veya düşünceleri) sergiliyodu. (areabayla kafasının üstünden geçmek felan)
Ha unutmadan; bir de:
-Aşk Natasha! Aşk'ı düşün.
-Şu taraftan...
vingu cinema guide
master and commander - 7.5/10 - peter weir denizde fearless çekiyo
sweat - 3/10 - kötü, çok kötü, hep aynı hikaye
mathschik men - 6.5/10 - ridley scott'ın catch me if you can'i sonunu tahmin edince pek bi numarası kalmıyo ama fena değil... adını muhtemelen de doğru yazmadım
This topic is locked, no new replies can be added.