seinfeld
70 replies · 1,436 views
seinfeld
eminim ki baştan başlamasına rağmen hepimizi 6 eylül den itibaren hafta içi her gün saat 20 00 da cnbc-e başına bağlayacak olan o muhteşem dizi başlıyor. tekrar tekrar izlemekten büyük zevk duyacağım.
Last edited: Feb 23, 2004, 11:05 PM (1)
o kadar şey anlattıktan sonra da hiç bir şey anlatmamış olmak ayrı bir başarı. adamım kramer, özledik seni. şimdi aklıma geldi, jerry bi bölümde kapısını dışarıya açılan bi kapı ile değiştirse bölümün sonunu göremeden hepimiz ölürüz heralde.
Jon Irenicus wrote:
bence geri geri giden hinistandaki düğün bölümüdür. aklım başımdan gitmişti.
dun tam yaziyordum, bilgisayarimda bi sorun cikti, yeniden yazmaya usendim. benim de izledigim en iyi bolumudur. memento kurgusu ve anlatimi oldurucu komiklikte bir oykuyle birlesince esi benzeri olmayan bisey cikmis ortaya...
bence en iyi bölümü George'un atari oyununu hayata geçirdiği bölümdür, zaman zaman hatırlar yarılırım
Alla alla ya çok enteresan belki gereksiz ama yazasım geldi, seinfeld'in bugünkü bölümünde george a sekreterlik için iş başvurusunda bulunan birinin adı ''tabii sanırım soyadıydı'' Caggins ti tabi onunki kagins diye okunuyordu. Çok şaşırdım sadece... ben de uydurdum diye ortalıkta geziyorum alla alla yaaaa...
:-)
You need to log in to post a reply.