Skip to content

vizontele tuuba

34 replies · 526 views

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jan 13, 2004, 12:34 PM#7713

vizontele tuuba

ben bu yilmaz erdogan denen adami seviyorum. televizyonda mizaha cok olumlu katki yapmisti bir demet yaseminle vizontelenin ilkinin en azindan hikaye anlatma acisindan cok iyi olacagini dusunmustum oyle de oldu. keyifle izlenecek bir is cikarmisti. ikincisi biraz zorlama olacak diye korkuyorum ama o kadar iddiali konusuluyor ki yine cok umutlandim.. yarttigi karakterler ve atmosfer konusunda cok basarili bu adamin ikinci filmini merakla bekliyorum.

printerson
printerson
1,034 posts
Jan 13, 2004, 01:06 PM#7716

ilk filmde cem yilmazin hamamda sinema hakkindaki degerlendirmeleri müthisti... "sinema iste"...

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jan 13, 2004, 06:24 PM#7728

ben yılmaz erdoğanın kolaya kaçmasından şikayetçiyim...
vizontele tuuba içinde anlatacağı sol-sağ çatışmasını bambaşka bir karakterler örgüsüyle anlatmasını tercih ederdim...

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Jan 14, 2004, 06:55 AM#7735

film daha gosterime girmediki, nasil anlattigini nerden biliyorsun?

bu arada filmden cikarttigi bir hikayesini anlatmisti bir roportajda. cok komikti.. butun gevaslilar falanca otobusun icinde "fasist" varmis diye yola cikip otobusu bekliyorlar fasit gormek icin. hayatlarinda hic fasit gormediklerinden neye benzedigini de cok merak ederlerimis.

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jan 14, 2004, 03:36 PM#7750

Martin Mystere wrote:
film daha gosterime girmediki, nasil anlattigini nerden biliyorsun?

bu arada filmden cikarttigi bir hikayesini anlatmisti bir roportajda. cok komikti.. butun gevaslilar falanca otobusun icinde "fasist" varmis diye yola cikip otobusu bekliyorlar fasit gormek icin. hayatlarinda hic fasit gormediklerinden neye benzedigini de cok merak ederlerimis.

martinciğim ben filmin çok komik,eğlenceli olacağından adım gibi eminim...
benim demek istediğim başka birşey...
hani şu amerikanların bir huyuna çok kızarız ya...
birincisi tuttu bokunu çıkaralım olayı yani...
ne gerek var ki aynı karakterlere?
aynı zamanda çoğumuzun katıldığına inandığım bir tezi de destekleyecek bu film...
devam filmi asıl filme her zaman zarar verir...

HA
halisy
8 posts
Jan 16, 2004, 01:07 AM#7787

açıkcası ilk film gibi rekor seyirci bunda olmaz ama yinede hatırı sayılır bir rakam olur

sermest
sermest
Private Joker
1,446 posts
Jan 17, 2004, 03:10 PM#7821

niye tuba ünsal kardeşim diye çok sormuştum kendi kendime...
yılmaz erdoğan geçenlerde tvde bir söyleşi esnasında onu düşünerek yazdım ondan başkası olamazdı gibi bir cümle kullandı...
bugün akşam gazetesinde tuba hanımın söyleşisini okudum...
bu ülkeden oscar'ı alacak birisi çıkarsa bu ancak kendisi olurmuş...
e sorarlar o zaman adama?
niye oscar?niye altın ayı değil?
niye sadece sen?
hangi yeteneğinle alacaksın?
bir film çevirdin oyuncu mu oldun?
yılmaz erdoğan sen ne yaptın?
yoksa yeni bir canavar mı yarattın?

not:bu ülkede sinema tv bölümleri ne işe yarıyor?konservatuar mezunları ne iş yapar?memlekette adam mı kalmadı da leblebi tozu yiyip "farkıfelefk birf numaraf" diyerek ekranlarda şebeklik yapan birine bu rol verildi?

printerson
printerson
1,034 posts
Jan 17, 2004, 05:39 PM#7823

dur sermest ya... bi besmele çekip filmi izleyelim yaw... belki hatun oscarliktir... ve ayriyeten Hollywood Oyunculugu çok yüksek bir düzeyin göstergesidir. hollywood filmlerine bok atarken rahat ederim ama oyunculari için önce durur bir düsünürüm...

JE
jerry maquire
6 posts
Jan 21, 2004, 07:55 AM#7905

vizontele tuuba

slm arkadaşlar sanırım vizontele hakkında tartışıyorsunuz ben farklı bölümlerde ikinizede katılıyorum fakat ben fena halde başarılı olacağını düşünüyorum ama bu sağ-sol olayında da size hak veriyorum ve daha farklı bir öyküde işlenmesi gerektiğini düşünüyorum amcasını bu olaylar yüzünden kaybetmiş olan yılmaz erdoğanın saklanmadan yada söylemek istediklerini saklamadan bişeyler anlatması gerektiğni düşünüyorum ve yine söyliyim filmin sinemasal yada sanatsal açıdan da başarılı olacağını biliyorum çünkü yılmazın bu konuda sanatsal zekası olduğunu ve bunu beyazperdeye başarıyla aktaracağına inanıyorum
ama yinede tuba ünsal boşa oscar hayalleri kuruyor katılıyorum:)

bu arada bencede bayhanla tülin evlensin firdevslede caner :))))))

CA
caggins
472 posts
Jan 21, 2004, 11:54 PM#7943

Fragmarını izledim... Çok tiyatral buluyorum vizontele olayını. Teknik açıdan gayet iyi oluyor, gülüyorsun, eğleniyorsun, eee bence tiyatro yapmaya devam etsinler derim... Ne yani şimdi türkiyenin her dönemini anlatacaklarmı böyle, vizontele bıdı, vizontele ... diye. Ben Yılmaz Erdoğanı çok ta samimi bulmuyorum aslında.

LE
lemosh
78 posts
Jan 22, 2004, 12:57 AM#7945

niye?

CA
caggins
472 posts
Jan 22, 2004, 07:41 AM#7952

Bir insanı samimi bulmamak görecelidir, kişisel bir yargıdır, kesin ölçütleri yoktur ve düşünsel temellere dayanmaz çoğunlukla bu sebeple sorunu cevaplayamayacağım.

IN
indigo
55 posts
Jan 22, 2004, 08:24 AM#7958

ilk film kadar güzel ve komik olacaktır. bu insanlar oynamayı oyunculuğu biliyor çünkü. tuba ünsalı hariç tutuyorum tabii bunu söylerken. ama ortada orjinal bir fikir ya da bambaşka bir film yok işte. vizontele adı altında insanları biraz daha güldürecek, birinci filmde yer kalmamış esprileri içeren film.

VI
ving
Super Moderator
876 posts
Jan 22, 2004, 08:32 AM#7960

caggins wrote:
Bir insanı samimi bulmamak görecelidir, kişisel bir yargıdır, kesin ölçütleri yoktur ve düşünsel temellere dayanmaz çoğunlukla bu sebeple sorunu cevaplayamayacağım.

senin düşüncen tabi eyvallah, göreceli kişisel bir tercih ama bana kalırsa bi insanı samimi bulmamak düşünsel temellere dayanmalı...
tabi bu yorum da kişisel bir yargı...

CA
caggins
472 posts
Jan 22, 2004, 08:38 AM#7961

Kullandığın meli malı çok doğru, ama bütün meli malılar gibi olandan çok olması ideal olan. Gerçekçi olmak istedim sadece yani üzerine hiç kafa yormadım o kadar sadece bir köşede kişisel bir saptama olarak durmakta hatta önyargı da diyebiliriz ki sanırım öyle...

You need to log in to post a reply.