Basardim!!! Dizi geri geldii
42 replies · 526 views
Basardim!!! Dizi geri geldii
evet yogun cabalarim sonuc buldu. yalvardim yakardim en sonunda watching ellie yi cuma gunu yayinlamaya karar verdiler. hemde benim icin. :))
inanmayanlar cnbc-e dergisi mart ayi okuyuculardan gelen mektuplar kismina bakabilir. watching ellie li mail benim tarafimdan yazildi ve yayinlandi. hatta altinda aytac@......com yaziyo. hehehehehe. yasassiinnnn
bravooo...
ben o kadar mail attim baska konularda ciddiye bile almadilar beni..
su gunesin oglu estabani veren yok mu... ben asil onu cok ozledim...
hizmet için teşekkürler, tüyler diken diken... yalnız daha yüksek çözünürlüklü alma şansımız varmı, yoksa ben mi beceremedim?
Bu arada hep beraber baskı yapsak cnbc-e ye clementine i yayınlatabilir miyiz.
Ben bir de ziyaretçileri (Visiters) ı istiyom, şimdi izlenir mi bilmem ama ben hastasıydım zamanında...
clementine'i keşke yayınlasalar
caggins wrote:
hizmet için teşekkürler, tüyler diken diken... yalnız daha yüksek çözünürlüklü alma şansımız varmı, yoksa ben mi beceremedim?
yüksek çözünürlüklüsü de var caggins. bu topici daha fazla işgal etmemek için ilgili topice koydum.
caggins wrote:
hizmet için teşekkürler, tüyler diken diken... yalnız daha yüksek çözünürlüklü alma şansımız varmı, yoksa ben mi beceremedim?Bu arada hep beraber baskı yapsak cnbc-e ye clementine i yayınlatabilir miyiz.
Ben bir de ziyaretçileri (Visiters) ı istiyom, şimdi izlenir mi bilmem ama ben hastasıydım zamanında...
visitors icin hep beraber sinefil tayfasi olarak mail atalim. ayni metni yazalim, gonderelim.. bu olayin lideri sen olmalisin caggins... simdi kisa ama guzel bir metin yazip sinefil tayfasi olarak visitors'i istedigimizi soyleyelim.. hep beraber o metni mail olarak gonderelim.. hatta bir de visitorsa ozel topic acalim.
clementine ve visitors ile ilgili Cnbc-e reklam bolumu ile konustum. yayın bolumune dileklerimizi iletecekler. ama olursa bu yayın donemi degil, yeni yayın döneminde olabilirmis.
gecen seferde laf arasında Muppet Show yayınlansa ne guzel olur diye geyik yapmıstım, adamlar yayına soktular, belki bu seferde sansım yaver gider.... denemekten zarar cıkmaz....
tamam o zaman kendini afferttirebilmen için sana clementine ve visiters görevini verelim olsun bitsin bu iş...
sayın aytacsaka ben şu toplu mail işinde ortak metni yazma görevini size devredeyim diyorum, maden watching ellie yi yayınlattınız bu işte tecrube sahibi bir insansınız demektir. Metninizi bekliyoruz diyerek sonlandırayım hatta...
You need to log in to post a reply.