Basardim!!! Dizi geri geldii
42 replies · 526 views
sermest wrote:
outsider wrote:
muppet'ları başımııza bela eden küsel insan sensin demek ki. tez elden kellesi vurula' diyebilme şansım olsaydı keşke...muppet'a uzanan eller kırılsın!
ooo... kardes kavgasi çikmis, hadi bakalim :)
caggins. valla ilk mailimde kabul etmis olsalardi bu metni yazmayi kabul ederdim ( daha dogrusu buna metin degilde bir yalvarma ve yakaris maili diyelim ) :PP .fakat 3 mu 4 mu hatirlayamadim attigim mail sayisi. heralde bu yapiskan heriften kurtulamayacaz en iyisi yayinlayalimda sussun dediler. :))
watching ellie yi seven biri varmı diye düşünüyodum neyseki varmış :P şahsen hiç haz etmem bu dizinin neresini sevdiğinizide merak ederim
ayrıca muppet larda iidir fakat hafta içi her gün pek kasmaktadır
çizgi film kuşağıda öle....
çizgi film izlemekten bıkmadınızmı 3 yaşımdan beri çizgi film izlemekten bıktım :)
valla sevgili beşiktaşlı holigan kardeşim çizgi filmden sıkılınır mı. sana günde 2 öğün tusubassa çizgi filmi yazıyorum tavsiyeme uyarsan ne holiganlığın kalır ne hiddetin, gül gibi bi çocuk olursun. elinde lalelerle karşı takımı karşılarsın
bir şaka olarak kabul ediorum ve gülüorum
ayrıca tusubasa yı izledim bi zamanlar :P
valla çizgifilmlere laf ettirmem. :PP ben de beşiktaşlıyım ama bu konuda sana karşıyım holigan. hele fox kids deki 402 nolu sınıf afacan ve andy nin nesi var ı çok seviyom :PP diğerleride fena deil. tavsiye ederim . hehehe.
ayrıca watching ellie nin de yayınlanan son3-4 bölümünü izlemiştim. çok beğenmiştim. rica!! ettim yayınladılar. fakat gördümki ilk 2 bölümü pek güzel değilmiş. heralde gittikçe açılacak.
aytac kardeş böyle bir gücün varsa kullanda seneye bi two guys and a girl ü birde Married with children ı yayınlasınlar inan çok istiyoruz hadi beşiktaşlı kardeşim bnenim :)
holigan kardesim 3 yasından beridir lafını gecirince aklıma geldi bence pazar sabahları voltran'ı da yayınlansınlar. sonra da pazar sineması kusağı .... TRT'de tanıdıgı olan var mı? bi rica etsek bari ya da bu voltran vcd piyasasına dusmedi acaba...
bu arada kucukken ben trt'ye mektup yazardim hep istedigim filmleri yayimlasinlar diye. burucile (bruce lee) filmleri ile koboy filmleri istedigimi hatirliyorum. bir keresinde zeki alasya metin akpinarin bir filmini istemistim ve mektuptan 10 gun sonra falan yayimlanmisti film. ben de basardim diye kasim kasim kasilmistim. cocukluk iste..
elimde nerden geldiğini bilmediğim iki üç bölüm voltran var. ancak ingilizce. hem aslında ona voltron diyolarmış. niye bizimkiler voltran diye çevirmiş anlamadım. boyutlarını bilmiyorum ama bi yere upload etmek istesem nereye edeyim. bi yol gösteren olursa sizin de voltranınız olur. ben de hem halk desteğimi arttımış hem de sorumlu moderatörlük konusunda çığır açmış olurum.
You need to log in to post a reply.