Basardim!!! Dizi geri geldii
42 replies · 526 views
darkside wrote:
cizgi film kusagı bence iyi daha iyi cizgi filmler olsa daha iyi olur mesela southpark kusagında japon cizgi filmleri olsa hos olmaz mı? southparkta olsun ama :))
south parkıma dokunmasınlarda ne yaparlarsa yapsınlar :P
küçümseyici değil "samimi" ve "gerçekçi" bir ifadedir bu. insanın "ben oldum" demesi mümkün değildir. buradaki herkes forumda ilk yazdıkları ile son yazdıkları arasında kendini ifade edebilmek bağlamında bir gelişme içerisinde oldukları konusunda hemfikir sanırım. senin de bu gerçekçi fikre katılıyor olduğunu umarak o cümleyi kurdum. ben seni niye küçümsiim ki. etim ne budum ne benim.
you know where the bar is...
yav tusubasa diyince çocukluğum gözlerimin önünden bi film şeridi gibi geçti.tusubasa izleyenler tusubasanın efsanevi kaleci makabayaşi ile ilk karşılaşmasını hatırlamaktalarmıdır(ulan yazamadım kelimeyi be)bu sahne 10 yaşımdaki beni öyle etkilemiştirki hiç yeteneğim olmamasına rağmen ısrarla maalle takımının kalesini korumuşumdur uzunca bi süre.(ben makabayaşi olacam)
yalnız aynı zamanlarda bide yine japonların yaptığı benjamin diye bi futbol çizgi filmi daha gösteriliyodu.(eric vardı benjaminin kankası,eriğin kız kardeşi vardı böyle bütün maalle hastaydık kıza)o sanki tusubasadan daha iyiydi diye kalmış aklımda.yalnız hangisinde magnum vuruşu vardı hangisinde albatros vuruşu,iyice karışmış benim kafamda.(3lü redif oldu)
bide burası yeri değil ama south parkın en abartmış bölümlerinden biri vardı bu hafta.papanın kardinallerin oğlancılığı+insanların .ötten yemesi(yemek)
doğrudur.

Ya madem bu kadar çok çizgi film seven ve dediğini yaptıran arkadaş mevcut bari size zahmet şu Cowboy Bebop'u da CNBC E'de gece kuşağına koydurtsanıza. Şöyle orjinal dilinden tatlı tatlı seyredelim.
Muppet'lar yerinde güzeldi -
eliza bennet wrote:
Ya madem bu kadar çok çizgi film seven ve dediğini yaptıran arkadaş mevcut bari size zahmet şu Cowboy Bebop'u da CNBC E'de gece kuşağına koydurtsanıza. Şöyle orjinal dilinden tatlı tatlı seyredelim.Muppet'lar yerinde güzeldi -
anime kuşağı koysalar öpüpte başıma koyacam o derece istiyorum yani yayınlanmasını :)
keyser soze wrote:
yav tusubasa diyince çocukluğum gözlerimin önünden bi film şeridi gibi geçti.tusubasa izleyenler tusubasanın efsanevi kaleci makabayaşi ile ilk karşılaşmasını hatırlamaktalarmıdır(ulan yazamadım kelimeyi be)bu sahne 10 yaşımdaki beni öyle etkilemiştirki hiç yeteneğim olmamasına rağmen ısrarla maalle takımının kalesini korumuşumdur uzunca bi süre.(ben makabayaşi olacam)
yalnız aynı zamanlarda bide yine japonların yaptığı benjamin diye bi futbol çizgi filmi daha gösteriliyodu.(eric vardı benjaminin kankası,eriğin kız kardeşi vardı böyle bütün maalle hastaydık kıza)o sanki tusubasadan daha iyiydi diye kalmış aklımda.yalnız hangisinde magnum vuruşu vardı hangisinde albatros vuruşu,iyice karışmış benim kafamda.(3lü redif oldu)bide burası yeri değil ama south parkın en abartmış bölümlerinden biri vardı bu hafta.papanın kardinallerin oğlancılığı+insanların .ötten yemesi(yemek)
umarım rtük yine makası çıkarmaz o bölüm yüzünden>:(
You need to log in to post a reply.