Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
14.45 tünel ekibine katılmak istiyorum tüneldeki ankesörlü telefonlarda konuşlansak ya diyorum böylece acil arama yapmaları gereken insanları da engellemiş oluruz bi taşla iki kuş!
yandık yani eğer herkes saygı duruşunda bulunulcak bi rahmetli önerirse, oturamadan ayrılırız valla. şöyle yapalım istersen bi gün manevi mezarının başında buluşalım daha anlamlı olsun
buluşma şifresi
Gelecek olan herkes herhangi bir film biletini üstüne iğnelesin,böylece filmseverler birbirlerini tanırlar,ehehe
süleyman çakır için bir dakikalık saygı duruşu lütfen:p
ben karar verdim, sanki bitmemiş gibi (madem ölmediiiii yüreğimde yaşıyoooor modunda ipuçları veriyoruz) film festivali afişi tutuyor olacağım elimde marilyn monroe teyzenin kellesinin oyulduğu ha bir de kapıdan giren herkesi uçan tekmeyle karşılayacağım cüneyt abmiz gibi ordan da anlaşılabilir benim kim olduğum
sinefil gururla sunar!!!!
e olmuş,bunu nefleye çaktırmadan asalım derim.hani mekan o gün bizim hesabı :)
yaw daha yeni bu gün gördüm bu buluşma olayını:)memleket için cok hayırlı olacağini temenni ediorum:P
NOT:bir daha ki sene izmir de olsun,hem yazın burda körfezde pelikanlar war.
şahane yojimbo kardeş, tek kelimeyle, bence bunu print edelim, kenarına da adını yazsın her bir birey :) elinde tutup öyle beklesin bütün sinefiller birbirini
bence göğsümüze iğneleyelim
arkadaşlar öğrendiğim kadarıyla taksimde yapılacak gösteri 10:00-13:00 arasında olacakmış. bu durumda bizim ekibin saat 15:00'da buluşması o kadar sakıncalı veya riskli bir durum oluşturmuyor. Yani topluca birarada durmaktan ötürü başımız bir derde girmeyecek. O sebeple buluşma saatinin halen 15:00 olarak kalması taraftarıyım. İtirazı olanlar buraya yazsınlar...
Buraya yeni yeni gelmeye başladım ama ben de buluşmaya gelmek isterim.
Saat 14:45'teki shuttle olayı hala geçerli değil mi? Benim şu ana kadar bir adresi zamanında bulduğum görülmedi de onun için yani
You need to log in to post a reply.