Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
majere ve outsider niye yoklar listede?
outsider gelir sanırım, majere için bişey diyemeyeceğim. saati de kesinleştirdikten sonra rezervasyon olayına gireriz. mekanı kapatacağız sanırım. nefle'nin de telefon numarasını, açık adresini falan öğrendikten sonra buraya yazarız. tarif de ederiz bi güzel.
outsider
darkside
jon irenicus(telekonferans yoluyla katılacaklar)
dopey
ving
sermest(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
cenk özgen(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
evil willow
ataraksiyant
strier
fiction
rai
pumpkin king
paranoidandroid
yojimbo
keyser soze
N@N
lemosh
cassandre
shattimento(bir işi çıkmazsa)
nick'li sinefiller toplanıyor. diğer isimleri de duyalım bakalım...
1 Mayıs Cumartesi diye netleştiriyorum. MEKAN BELLİ OLDU:
NEFLE
Katılımcı sayısı belli olduktan sonra saati de netleştireceğim. Buluşma Taksim'de gerçekleşecek.
PS: üç isimde bir güncelleyeceğim. öbür türlü çok kirlilik olacak:)
Last edited: Apr 21, 2004, 11:51 AM (1)
güzel kardeşim, tamam copy-paste yapıyosun da "mekan henüz belirsiz" kısmını çıkar bari aradan...
ben sizi nasıl tanıyacam yaw çekiniyorumda açıkçası hiçbirinizi tanımadığım için
denyo nickli arkadas da gelir mi acaba? o yaninda bol bol abur cubur, kamera ve fotogaraf makinesi getirir...
denyo sadece eskilet.org için çalışıyor artık. gelse bile orda çıkar aktivite haberi.! kendisi hala bi takım kriminal vakalar ile uğraştığından düşük ihtimal olarak görüyorum. lakin 1 mayıs münasebeti ile "işçiler natoyu uyarıyo" pankartı açılırsa orda biter, emin olabilirsiniz...
artık yavaş yavaş saat te konuşulmaya başlansın.ona göre cumartesi işlerini bu haftaya alıcaz.ben ortaya bi saat atıyorum.itirazı olanlar şaapsın yeni saat önersin.
1 mayıs cumartesi saat:15:00
bi parola belirleriz belki. ya da hepimiz siyah giyiniriz. ya da herkes bi ozelligini yazar, ona göre birbirimizi taniriz.
zaten birini bulmak istiyorsan bulursun. nerede olursan ol 2.02 lik bir insanı gözden kaçıramazsın.
iyi fikir aslında bir parola yada işaret belirlenmesi
saat 15:00 uygun gibi...
valla gak guk iyi olmuş.zaten parola olayı her halükarda bana komik geleceğinden anca ikisine güldüğüm kadar gülerim.
You need to log in to post a reply.