Skip to content

Veee... buluşma tamamlandı !

224 replies · 3,328 views

OU
outsider
650 posts
Apr 30, 2004, 12:11 PM#11194

abi senin böööle bi alt benliğin yok di mi senden öte, tyler durden hesabı, hı????

Muaddib
Muaddib
26 posts
Apr 30, 2004, 03:19 PM#11214

benim de gelememe ihtimalim giderek artmakta, velhasıl yarın orada olmazsam bi kadeh kaldırın yeter. :(

SH
shattimento
311 posts
May 01, 2004, 08:06 AM#11233

ben gelebilicem galiba,ya biticek işim gibi

KE
keyser soze
68 posts
May 01, 2004, 09:45 AM#11234

today is the day!the sun is shining,the tank is clean and we're gonna get out of...the tank is clean?THE TANK İS CLEAN

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
May 01, 2004, 09:47 AM#11235

Geç gelecek olanlar beni arayabilir.

Pumpkin King: 0542 8919555

SH
shattimento
311 posts
May 01, 2004, 09:54 AM#11236

tam bunu yazmak için girmiştim. Ben geç kalıcam.ararım.

EV
evil willow
116 posts
May 01, 2004, 10:35 AM#11238

ben direk nefleye gelirim artık

nipple
nipple
526 posts
May 01, 2004, 03:13 PM#11241

yok mu laptopu olupta bizi nefle'de olup bitenden dakika dakika haberdar edecek kimse. aklim orada kaldi yav..

ST
Strier
165 posts
May 01, 2004, 07:04 PM#11242

Neler yaptınız acaba?

ST
Strier
165 posts
May 01, 2004, 07:12 PM#11244

Hala evam ediyorsunuz galiba. Bende bugün toplantıda sıkıntıdan patladım aklım sizdeydi...

nipple
nipple
526 posts
May 01, 2004, 07:59 PM#11245

e hadi bir şeyler yazın artık.. kimse dönmedi mi daha?

OU
outsider
650 posts
May 01, 2004, 11:02 PM#11246

önce nefleye gidildi söylendiği gibi. (ben kayboldum bu arada, asmalı mescit'i bir iki defa es geçip istiklali defalarca turlamışım...) forum haricinde de bir birini tanıyan büyük kalabalık bünyesine 5-6 yeni sinefili daha eklemiş oldu. herrender, evil willow, keyser soze, ataraksiyant, eliza bennet ve shattimento oradaydılar. (bu arada shattimento demeye kalkışırken her seferinde pentimento lafı çıkıyor ağzımdan, tuhaf). lemosh ve değerli eşi cassandre'( kendisi kız değilmiş, uyarıyorum!) olaya sonradan dahil olurken, gelecekler listesinde adı geçen muaddib, strier, N@N ve fiction bilinmeyen ya da bilinen sebeplerden orada olamadılar. nefle'de organizatörler tarafından (uçuklu süpermen ve i-pod çocuk) uygulanan haremlik, selamlık uygulaması bir birine nick'i ile hitap eden insanların bir birine adı ile hitap eden insanlardan uzak kalmasına neden oldu. bir iletişim sorunu olduğu açıktı. ilk etapta pek kaynaşamadık. (kürek, kova elde parka gitsek çok daha rahat olacaktı sanki gibisinden bir his var içimde). ortamı çekip çevirecek bir lider'e ihtiyaç vardı... sürgündeki lider martin mystere'in eksikliği fazlası ile hissedildi. herkes irenicus'u çok komik buluyormuş, niye foruma girmiyor bu adam falan dediler. bir ara korsan ve benim duyamadığım diğerleri gibi birçok ciddi konudan bahsedildi. kalkmamıza bir saat kala falan ataraksiyant yerini buldu, oturdu. zaman gastesi kültür sanat muhabiri olduunu söledi.(hocanın toplantıyı taaa amerika'lardan takip etmesine şaşırdım, demek ki burda birşeyler var gerçekten.)

ikinci etapta kabına sığmayan sinefil forum üyeleri kendilerini şahika'nın terasına attılar. daha geniş ve havadar ortamı bulan sinefiller tek kelime ile kaynaştı!. her gittiğimiz yerde uzun masalar oluşturmak zorunda kaldığımızdan yine uzak kaldığımız forum kullanıcıları oldu ama nefleye göre çok daha başarılıydık. herrender'i biraz tutuk gördüm. eliza bennet'in hong kong damarına bastırdıkça bastırdık, etraf kan gölüne döndü. o da açıldıkça açıldı, baya konuşkan insanmış. japonyaya uçak seferlerinden tutunda katana ustası japon akrabasına kadar herşeyi anlattı. evil willow kendi bölgesinde harikalar yaratmış, kontağa geçenler ööle sölediler. cassandre ve lemosh'da best couple olarak uzakta sıkı bir performans çıkardılar.( bir de topic' yerine tercih ettikleri entry lafını kullanmasalar. ah sözlük ahhhh) shattimento, karanlık bastığı esnada şahika'ya ulaştığı için diri ve çenebaz bünyeler yerine alkolle kendini uyuşturmuş zavallı posalarla yüz göz olmak zorunda kaldı. sona kalan hep dona kalırdı... ve tarih ne yazık ki yine tekerrür edecekti...

ühühüühüühühüühühü

bu arada sürekli sermest çapan kimdir muhabbeti döndü, eklemeden geçemeyeceğim.

HE
herrrender
148 posts
May 02, 2004, 06:03 AM#11248

bulusma

biz 11 civarına kadar sahikadaydık ,hala sinema ve muzik ana konuydu sonra ayrıldık,
keyifliydi.

AT
ataraksiyant
224 posts
May 02, 2004, 08:43 AM#11251

ortasına dalıp yarısında çıktığım bir toplantı hakkında fazla laf edecek değilim elbette ama bir izlenim yazısı da şart tabii :)

nefle'ye adım atar atmaz da belirttiğim üzre, ben 'azimli sinefil' örneği vermek için gelmiştim özellikle. zira perşembe akşamı istanbul'dan ankara'ya, cuma akşamı ankara'dan izmir'e ve cumartesi akşamı izmir'den istanbul'a yolculuk yapan bir vatandaş olarak, 'bakın, gözlerim şişmiş ve her yanım ağrıyor olabilir ama sözümü tuttum, sinefil muhabbetini bırakmadım' şeklinde bir alt-mesaj verdim (ego alarmı!) üstelik bütün istiklal esnafını nefle'i bulmak için ayaklandırdığımı da ekledim. (bu arada seçim süper, zor bulunsa da nefle güzel bir yer, sonradan hatırladım ki ben buraya daha önce gelmiştim, belgesel festivali esnasında james longley kardeşimizle görüştüğümüz yerdi)

neys, diyeceğim şu ki, nick'leri teker teker sayılan ve gözlerinin içi gülerek başlarıyla beni selamlayan bütün sinefiller pek bir canciğer insanlardı. -kimileri ile tanışma haricinde bir diyaloğumuz geçmese de- ben genellikle yojimbo ve avanesi ile takıldım. ama masanın taaaaa öbür ucunda birden başlayan korsan muhabbetine de katıldım. tartışmanın en veciz sözü "bu iş 'hani bunun ilk sahibi'ne kadar gider" cümlesi idi (kimin söylediğini göremedim o an) bu arada ben kendimi tanıtıcı film festivali afişini unutsam da, mekan, kil bill 2 afişi ile şenlendi. dopey kardeş sağolsun, dört bir yandan görülecek şekilde tuttu afişi.

hocaefendinin toplantıdan haberi var mıydı bilmem, gazetedeki habere bakılırsa o sırada doktor kontrolünden geçiyormuş. ama malum-u aliniz, kendisi gençlerin teşebbüslerini destekler. bu bağlamda bu buluşmayı da duysa hoşnut kalırdı sanırım. ;)

emeği geçen herkese teşekkürler ve tabii ki devam talebiyle.

EV
evil willow
116 posts
May 02, 2004, 02:16 PM#11254

outsider ve ataraksiyant söylenecek herşeyi söylemişler zaten bende ekleyeyim hayatımda geçirdiğm en eğlenceli doğumgünümdü :)hepinizle tanışmaktan çok mutlu oldum:)

You need to log in to post a reply.