Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
bu arada bir şey söylemeyi unutmuşum....
olanakları elimden geldiğince zorluyorum ama yinede gelmeme ihtimalim daha yüksek. bir haftalık kamp sürecinin sonunda kısafilmi(ilk çocuğum) montaja başladım. 5-7 mayısta bir yarışma var ona yetiştirmeye çalışıyorum. eğer bir günde gelip dönmek mümkün olursa kesin gelirim ama yinede ismimin listeden şimdilik tedbiren çıkarılmasını talep ediyorum.
çooooooook heyecanlıyım. on kişi bir hafta toplandık ve bir şeyler çektik montajdan nasıl bir şey çıkacak diye hepsi kapılarımı zorluyorlar. o nedenle garanti veremiyorum. umarım hoşgörünüze sığınabilirim :)
NOt: bu arada MatrixMARDİNation diye bir dakikalık skeç vari bir şeyler çektik çok hoşumuza gitti. öyle dinlenirken aklımıza geldi ve bayaa iyi bir şey çıktı ortaya. eğer isteyen olursa 5MB izlemeniz için gönderebilirim.
temelde konu şu : matrix türkiyeye düşüyor. telefon hatları kesik ve dışarı çıkamıyor. kürt bir arkadaş ona rehberlik edecek ve türkiyeyi tanıtacak . tatilden tutunda kerhaneye ve oradan kahvelerde nargile tütürmeye kadar bi türkiyeye alışma süreci var. son olarak da Matrix i yerleşik hayata geçirip çalaçocuğa karıştırmayı düşünüyoruz. her türlü fikre açığız.
esc_u2@yahoo.com bu adresten de isteye bilirsiniz.
eliza bennet
muaddib
darkside
jon irenicus(telekonferans yoluyla katılacaklar)
dopey
ving
sermest(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
cenk özgen(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
evil willow
ataraksiyant
strier
fiction
rai
pumpkin king
paranoidandroid
yojimbo
keyser soze
N@N (tedbiren çıkarmak yerine: gelemeyebilir)
lemosh
cassandre
shattimento(bir işi çıkmazsa)
nick'li sinefiller toplanıyor. diğer isimleri de duyalım bakalım...
1 Mayıs Cumartesi diye netleştiriyorum. MEKAN BELLİ OLDU:
NEFLE, saat:15:00
and Herrender
yahu yeri rezerve ettik mi patlamayalım son anda...
Rezarvasyon yapıldı, hızlı servis için fix menü teklif ettiler kabul etmedik. istediğinizi yiyip içebilirsiniz ama yemekler için biraz beklemeniz gerekebilir. aha adres falan da aşağıda.
Nefle:
Minare Sk. 25/a
Asmalımescit / Beyoğlu
(markiz pasajının köşesinden sağa dönünce, soldan 2. sokak)
Tel: 0212 2921100
http://www.sinefil.org/iletisim/nefle\_kroki.gif
biraz izbe bi sokak, yanlış geldim heralde diye tereddüt etmeyin :)
Yarın ki bir iş toplantısına gitmekle mükellef şahısın dün yaptığı futbol maçında bileğini kırdığını,
bu sebeble yerine tefrik edildiğimi ,
bu görevi şu ana kadar gördüğüm kadarıyla kimseye satamayacağımı,
vb. sebeblerden ötürü gerçekten çok yakında olacağım halde büyük ihtimalle gelemeyeceğimi gerçekten çok üzülerek bildiriyorum.
Halı sahada futbol oynamak yasaklansın.Senin neyine kardeşim futbol mutbol! Bu ne bahtsızlıktır ya! orada olmayı o kadar isterdim ki...
kısmet değilmiş.
Velhasılıkelam ismimin listeden çıkarılmasını ağlayarak bildiririm.
Not: Kendimi tutamayıp toplantıdan atılırsam hemen orada olurum!
exister
herrrender
eliza bennet
muaddib
darkside
jon irenicus(telekonferans yoluyla katılacaklar)
dopey
ving
sermest(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
cenk özgen(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
evil willow
ataraksiyant
fiction
rai
pumpkin king
paranoidandroid
yojimbo
keyser soze
N@N (tedbiren çıkarmak yerine: gelemeyebilir)
lemosh
cassandre
shattimento(bir işi çıkmazsa)
nick'li sinefiller toplanıyor. diğer isimleri de duyalım bakalım...
1 Mayıs Cumartesi diye netleştiriyorum. MEKAN BELLİ OLDU:
NEFLE, saat:15:00
Nefle:
Minare Sk. 25/a
Asmalımescit / Beyoğlu
(markiz pasajının köşesinden sağa dönünce, soldan 2. sokak)
Tel: 0212 2921100
http://www.sinefil.org/iletisim/nefle_kroki.gif
biraz izbe bi sokak, yanlış geldim heralde diye tereddüt etmeyin :)
bu arada biz de sessiz sedasız cenk özgen ile ilk sinefil buluşmasını gerçekleştirdik.öncelikle rektörlüğün yanındaki oditoryumda sinema günleri çatısı altında bir kubrick klasiği Shining'i izledik.Filmin ardından şehir merkezine geçtik ve aç karınlarımızı tavuk dönerle doldurduk.Oradan da Kültür cafeye geçip bir yandan çaylarımızı yudumlarken bir yandan da sinema üzerine çeşitli sohbetlerde bulunduk...Sinefil üyelerini çekiştirdik çeşitli yorumlarda bulunduk...
sadece bir saatlik vaktim olmasına rağmen cenk dostumun tatlı ısrarı doğrultusunda gecenin on buçuğuna kadar sohbeti kesemedik...
sadece iki kişi olarak bile bu kadar güzel vakit geçirdikten sonra diyorum ki aman kardeşim elinizde fırsat varsa mutlaka bu buluşmaya gidin...
You need to log in to post a reply.