Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
N@N wrote:
evil willow wrote:
bende ekleyeyim hayatımda geçirdiğm en eğlenceli doğumgünümdü :)Evil doğduğun saati söyle ki kim kime abi diyecek karar verelim.. 1 Mayıs 19.. :)
N@N sen hangi yıl doğdun ona göre kim kime abi diyecek
yok beaa o kadarda ufak değilim yani 20 nin üstündeyim
tamam 22 yaşındayım ve sabahın bu saatinde video indirmekle ve sözlükte yazmakla meşgulüm madem sordun sen ne yapıyorsun bu saatte ve buluşmaya gelecektin hani nooldu filmi bitirdinmi?
selamlar, harika bir toplaşma oldu.
başlarda pumpkin king'le tramvay durağında beklerken biraz korktuğumu itiraf etmeliyim. Çünkü sözde kalkacak shuttle'ın bizden başka hiç yolcusu yoktu ama sonradan gelenlerle ciddi bir kalabalığa ulaştık. kısa keseyim. hepinizle tanışmak çok güzeldi. yakın bir zamanda tekrarlayalım...
evil willow wrote:
tamam 22 yaşındayım ve sabahın bu saatinde video indirmekle ve sözlükte yazmakla meşgulüm madem sordun sen ne yapıyorsun bu saatte ve buluşmaya gelecektin hani nooldu filmi bitirdinmi?
film bitti de müzik komşumda takıldı kaldı. şimdi onu bekliyorum. biterse kopyasını isteyen arkadaşlara yollayacam. eh artık acımazca eliştirilerinizi de beklerim...
bu ara uyku girmiyor ki gözüme evil :)
ya kardeş buluşma demişsin ya gelemedim çünkü biter diye planlamıştım ama bitmedi. son bir sahneyide o akşam 1 Mayısın yorgunluğuyla doğum günü falan demeden bir daha çekime gittim.... yoksa yazıştığın insanların kim olduğunu bilmek kadar güzel bir şey olabilir mi !
** yoksa yazıştığın insanların kim olduğunu bilmek kadar güzel bir şey olabilir mi ![/quote wrote:**
evet, yazıştığın insanların kim olduğunu bilmemek! 4 yıl önce bir internet sitesinde hiç kimsenin adını, yaşını, boyini posunu hatta cinsiyetini bile bilmeden yazışıp durduk bir yıl boyunca ilk ve en harika internet tecrübemdi
erken kaçamak zorunda olduğum için muhabbetin güzel yerini kaçırdım sanırım. yine de güzel insanlarla güzel vakit geçirdim. elimde kısa bir video var. ancak o kadar kötü bir çekim ölçeği daha doğrusu ölçeksizliği var ki utancımda upload ediim de izleyin diyemiyorum. sanırım herrender da bi iki resim vardı.
Bana öyle bir mail gelmedi, tekrar gönderebilir misiniz? info@sinefil.org adresine de CC yapabilirsiniz.
You need to log in to post a reply.