Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
ok'lemedikleri için ben de onların yerine karar vermek istemedim. tabi ki onlarsız düğün yapamayız. ving'e mesaj attım. dopey icq ya girsin diye bekliyorum. majere'i de evde kafa kola aldık yojimbo'yla, gelsin diye uğraşıyoruz. bilirsiniz genelde kendisi bu tür aktivitelerde fiziksel efor sarfetmek yerine esentepe eteklerinde koltuğa kurulmayı tercih eder. belki bu taş yoluyla uzun zamandır yazmadığı sinefil sayfalarında görürüz kendisini;)
jon irenicus(telekonferans yoluyla katılacaklar)
dopey
ving
sermest(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
cenk özgen(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
evil willow
ataraksiyant
strier
fiction
rai
pumpkin king
paranoidandroid
yojimbo
keyser soze
N@N
lemosh
cassandre
shattimento(bir işi çıkmazsa)
nick'li sinefiller toplanıyor. diğer isimleri de duyalım bakalım...
1 Mayıs Cumartesi diye netleştiriyorum.
Katılımcı sayısı belli olduktan sonra saati de netleştireceğim. Buluşma Taksim'de gerçekleşecek. Mekan henüz belirsiz. Önerilerinizi bekliyorum.
PS: üç isimde bir güncelleyeceğim. öbür türlü çok kirlilik olacak:)
Last edited: Apr 16, 2004, 07:01 AM (1)
yahu bende bu 1 mayısta ne festivali var çok merak ettim,hani kaçıcaksınız ama bu kadar sinefilin içinde 1 mayısta festival var 4 filme giricez,iki film arasında da uğrarız denilmez.hani tıp bayramı falan deseniz anlıycaz da.Pes yani:)
geçti canım kısa film festivali
bence buluşma gündüz olsun ...akşam olursa gecenin ilerleyen saatlerinde eve dönüş te sorun çıkabilir ...bide taksimin saat 01.00 den sonraki halini düşünecek olursak... bence gündüz yapalım akşam oluncada herkes rahat evine yada kalacağı yere gidebilir ...
en azından 15-20 kişi olacak gibi duruyo.yani tarih açısından kafa sulandırmak gibi olmasında 1 mayısta böyle küçük toplanmalara slogan atmalara falan karşı meydanda sivil,robokop her türden tehlikeli unsur ip atlar,gol atan kaleye oynar gibi geliyo bana.burger king'in önünde mesela böyle yavaş yavaş 20 kişi olursak kafamıza yeriz copu diye düşünmekteyim. yinede son karar toplantıya emeği geçenlerin tabiki
e bi yer kararlaştırılır(hatta önceden rezervasyon bile yapılabilir) gelen geçer oturur.öyle meydanlarda eylemcik durumu yaratmaya hiç gerek yok.bi de taksim sokaklarında resmi sinefil yürüyüşü de yapılmayacaksa bişeycik olmaz,panik olmayın.Ama slogan atanların arasında aşka gelip arada kaynar iki slogan da ben atayım derseniz tabi mesuliyet kabul etmeyiz.
evet en iyi bi mekan belirlemek. sokakta buluşma işi yaş. zaten buluşma günü yaklaşınca buraya tel numaralarımızı falan da yazalım. özellikle yojimbo ve paranoidandroid yazsın ki geç katılacaklar falan olursa telefon edip nerede olduğumuzu da öğrenebilsinler.
ben geç katılabilirim pendikten gelicem çünkü garanti veremem ama :(
You need to log in to post a reply.