Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
Bir teklifim olacak. İsteyen sinefiller bir süreliğine imzalarında bu buluşmanın duyurusunu yapsalar acaba iyi olmaz mı? Herksin yüzlerce entry'si var. Böylece başlıkları okuyanlar neredeyse her sayfada bu haberi görecekler. Etkin bir duyurum olabilir yani.
ben de katılıyorum coplanmama olayına valla bi kere biber gazı yedim yetti Allah sizi inandırsın hiç cop çekecek halim yok :)
epeydir uğrayamadım ama bütün toplantılara, etkinliklere, rezilliklere katılmayacağım anlamına gelmez yazın beni de karakaplıya istediğiniz tarih, saat ve yerde olacağım.
Sinemanın gücü adına!
nerde taksimdeyse bende gelebilirmiyim
sermest(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
cenk özgen(erzurumdan dadaşlar/telekonferans yoluyla katılacaklar)
evil willow
ataraksiyant
strier
fiction
rai
pumpkin king
paranoidandroid
yojimbo
keyser soze
N@N
lemosh
cassandre (henüz ok'lemedi ama gelecektir)
shattimento(bir işi çıkmazsa)
nick'li sinefiller toplanıyor. diğer isimleri de duyalım bakalım...
1 Mayıs Cumartesi diye netleştiriyorum.
Katılımcı sayısı belli olduktan sonra saati de netleştireceğim. Buluşma Taksim'de gerçekleşecek. Mekan henüz belirsiz. Önerilerinizi bekliyorum.
PS: üç isimde bir güncelleyeceğim. öbür türlü çok kirlilik olacak:)
Last edited: Apr 14, 2004, 02:39 PM (1)
fiction wrote:
ya saat kaç kardeşim.... eşeğin öldüğü bi vakit olmasın gündüz olursa garanti gelebilirim...
programı netleştirirsek saat de ona göre ayarlanacak sanırım. bu yüzden istanbuldaki sinefiller bir mekan belirleyene kadar saat konusunda bir şey söylemek zor.
ben verdiğiniz tarihte erzurumda cenk özgenle olacağım...biz de bir nevi erzurum sinefil zirvesi yapacağız...hatta telekonferans yöntemiyle katılırız aranıza(martinle aramızda bir hesap var:)bu sebeple lütfen telekonferans parantezini ekleyerek bizi de yazarsanız çok memnun olurum...
Bence akşam yapılsın ki biz istanbul'un 1 Mayıs'ını da görebilelim.
Ben ve ev arkadaşım birlikte geliyoruz acaba diyorum önceden gidip Pumpkin'nin evini taşıyıp gecede onda mı konaklasak :)
ciddi ciddi kalacak yerimiz yok o işi nasıl hal edeceyiz peki...
sabaha kadar Taksim'in caddelerini arşınlamak dışında bir alternatif diyorum ...
dopey, ving ve majere zaten orada olacaklarindan dolayi mi yazilmadi listeye? onlar kesin gelirler diye biliyorum. hatta kambersiz dugune benzer bu bulusma...
You need to log in to post a reply.