Skip to content

G.O.R.A.

53 replies · 1,198 views

BE
benton
13 posts
May 05, 2004, 01:04 PM#11399

G.O.R.A.

filmin fragmanında gülme krizine girdim, bir de sinemada izlersem ölürüm herhalde...
fragmanın son cümlesi şu:
coming soon... ( Arkadaki ses: aman ne komik son) (:

MA
marissa
15 posts
Oct 19, 2004, 11:25 AM#15348

hollywood sineması sözüm size uzaylıları hep öcü gibi gösterdiniz halbuki insan insandır...
ohaa ya bu filme gitmek için sabırsızlanıyorum

KA
kafakoparan
119 posts
Oct 24, 2004, 03:32 PM#15406

cem yılmaz stand-up gösterisinin sinema filmi olarak yeniden gösterime girimi.harcanan paraya yazık!
tabi ki sadece fragmanı izleyerek bu yorumu yapıorum ama filmin nasıl bi şey olacaği zaten belli.
film 225 kopyayla gösterime girecekmiş belki de girdi bilmiorum,tek bildiğim iyi bir reklam kampanyası ve populer bir stand-up çi ile beraber bir sürü insan bu filmi izleyecek.
aslında çağla şikel,asuman kıro use,ayse hatun önal da bir araya gelip yönetmenlik yapsa onu da izlesek,komik olsa senaryoyu bir yerden çalsalar,sonra film yine iyi bir reklam sayesinde vizyona girse,eminim onu da 200 kopyayla gösterime sokarlar.izleyen avanaklar nasıl olsa olacak.ona da güleriz.olmayan sinema piyasasının kimin elinde oldugu belli değil zaten.
populersen paran da varsa,oynarsın, cekersin,kurgularsın ,sonra ben film yaptım diye öylesine ortalarda dolasırsın,aynen cem yılmaz ın yapacaği gibi.ne yazdın? gora. himm gora, ne anlatıo bu film? walla ordan burdan aldık üstüne espri yapıstırdık al sana film!
tamamen gereksiz,mide bulandırıcı bir proje.bir kere türk sinemasının en azından olusması için filmlere gidip para vermek gerekir diye yazmıstım.belki gemide,9,uzak,masumiyet vb fimlere para verilir,ama milleti aptal yerine koyup abuk sabuk bi zihniyetle yapılan fimlere para verildiği zaman arkasından bir abuk sabuk filmin daha gelmesi kacınılmaz oluyor.
neyse.bitti.

HE
herrrender
148 posts
Oct 24, 2004, 05:42 PM#15409

Reklam kampanyasını niye bu kadar erken baslattılar acaba

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Oct 24, 2004, 07:45 PM#15413

ben bu filmi cok buyuk bir merakla ve heyecanla bekliyorum. sinemamizin canlanmasina da katki yapacaktir eminim. zeki insanlarin zekice tasarladiklari her cesit ise karsi bir ilgim var pek cogunuz gibi ve bu projenin de basarili olmasini diliyorum...

AT
ataraksiyant
224 posts
Oct 25, 2004, 08:12 AM#15414

bence de, yani cem yılmaz da salak değil gösterilerini aynısını yapıp üzerine kusulmak istenen bir insan olmayı göze alacak değildir herhalde ne kadar olsa meselelere farklı bakışı olan biri, oyuncular konusunda da problem çıkaracak fazla bir nokta yok sanırım (eh bi yerde de cenk ve erdem beyler görünüyorlarmış hatta) ömer faruk da her ne kadar vizonteledeki abartı mezopanlarıyla beni çıldırtsa da sevdiğim bir yönetmen, uzay teması onun kedini gösterebileceği bir konu diye düşünmekteyim

nacizane işte, pişse de yesek

FI
fiction
365 posts
Oct 25, 2004, 08:39 AM#15415

kafakoparan wrote:
cem yılmaz stand-up gösterisinin sinema filmi olarak yeniden gösterime girimi.harcanan paraya yazık!
tabi ki sadece fragmanı izleyerek bu yorumu yapıorum ama filmin nasıl bi şey olacaği zaten belli.
film 225 kopyayla gösterime girecekmiş belki de girdi bilmiorum,tek bildiğim iyi bir reklam kampanyası ve populer bir stand-up çi ile beraber bir sürü insan bu filmi izleyecek.
aslında çağla şikel,asuman kıro use,ayse hatun önal da bir araya gelip yönetmenlik yapsa onu da izlesek,komik olsa senaryoyu bir yerden çalsalar,sonra film yine iyi bir reklam sayesinde vizyona girse,eminim onu da 200 kopyayla gösterime sokarlar.izleyen avanaklar nasıl olsa olacak.ona da güleriz.olmayan sinema piyasasının kimin elinde oldugu belli değil zaten.
populersen paran da varsa,oynarsın, cekersin,kurgularsın ,sonra ben film yaptım diye öylesine ortalarda dolasırsın,aynen cem yılmaz ın yapacaği gibi.ne yazdın? gora. himm gora, ne anlatıo bu film? walla ordan burdan aldık üstüne espri yapıstırdık al sana film!
tamamen gereksiz,mide bulandırıcı bir proje.bir kere türk sinemasının en azından olusması için filmlere gidip para vermek gerekir diye yazmıstım.belki gemide,9,uzak,masumiyet vb fimlere para verilir,ama milleti aptal yerine koyup abuk sabuk bi zihniyetle yapılan fimlere para verildiği zaman arkasından bir abuk sabuk filmin daha gelmesi kacınılmaz oluyor.
neyse.bitti.

gündemdeki bir şeye bok atmanın dayanılmaz hafifliği..

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Oct 25, 2004, 09:55 AM#15416

benim anlamadığım izlemeden nasıl bu kadar sert bir saldırıda bulunduğu. iyi bir film çıkarsa tepkisi ne olacak arkadaşın çok merak ediyorum.

KA
kafakoparan
119 posts
Oct 25, 2004, 12:03 PM#15417

yine bir extra! yazmak zorunda bıraktıgınız için teşekkürler.
sorunu şöyle açıklayayım.bu zihniyet yani gora yı çeken zihniyet burda cem yılmaz oldugu için şu an onun ismi geçiyor,yoksa baska biri de olabilir,neyse gerektiğinde talk şova da cıkar,layla ya da gider,bir yerde bir açılış varsa ona da gider,gider de gider nerde para varsa oraya gider!!(bir anlamda işlerde böyle yürüyor tabe)
yine bu zihniyette olan bir çok kişi de aslında sinema için ya da midesi ağridiği için böle sinemasal vb faaliyetlerle uğraşmaz.sorun yine paradır.
ve sorun para oldugu zaman bir filmde ki özellikle o beklediğiniz bir çok son dönem filmlerinde bir sürü medya şebeği,maymunu artık neyse rol alırlar.şimdi bu medya maymunlarından biri bir de senaryo yazıyor film çekiyor:) onun dısında sorun sadece ünlü ve medyatik kişilerin filmlerde oynaması değil.(ki bence oda sorun ya neyse)
her yerde para getiren her olaya koşan tipler,haaa bak burdan da bi şeyler gelir diye sinema yaptıklarını zannederkene,bir sürü kişinin beklemesi,gercek projelerin festival projelerinde harcanması,hatta belki oraya bile gönderme gereği duyulmaması vb..
yazı sadece filmin güzelliği hakkında değildi zaten,mesela bir adidas ayakkabı çok güzeldir,giyersin kalitelidir.ama endonazya da günde 2 dolara çalişan cocuklar bunu üretir.gora da güzel bir film çıkar belki,(nasıl cıkacak anlamadım ama)ama tamamen içi boş ve yine insanlara televole mantıgında bir seyirlik yasatarak güzel bir film cıkacak.haaa bundan sıkılmayanlar tabi ki olabilir,ama sıkılanlarda olabilir.mesela ben sıkılanlar arasındayım.
her gelen filme hoş görüyle yaklaşmak zorunda falan da değil kimse,her şeyi sahiplenmek zorunda da değiliz.hele gora yı hiç de sahiplenmek zorunda değiliz.zeki insanlar proje yapıyor himm ewet buna katılıorum,mesela filmden sonra zeki cem yılmaz belki de arabasını değiştirir,bu arada neden ferrari varken,porche alıyor ki? bu da ayrı bir tartışma konusu.ben olsam ferrari alırdım.
tabi her şeyden ayrı olarak,isteyen istediğini izler,isteyende istediğini çeker.bırakınız yapsınlar,bırakınız etsinler:P
finito

IN
indigo
55 posts
Oct 25, 2004, 03:47 PM#15418

filmin bence sinemayla uzaktan yakından alakası olmayacak, cem yılmaz ve yanındaki bir kaç komedyenin şovu olacak. yine de önyargılı olmamak lazım... keşke film beni şaşırtsa.

VE
vertigo
2 posts
Oct 25, 2004, 07:18 PM#15422

Gaipten haber gelmiş millete.İki dakka sıkın dişinizi gösterime girsin ondan sonra bok atarsınız,kaçıyomu

HE
herrrender
148 posts
Oct 25, 2004, 08:52 PM#15425

Daha dün George Lucasın starwars triologysindeki bonus diskten, birinci bölümün cekim hikayesini seyrettim.Burdaki herkesin seyretmesi lazım diye düşünüyorum.Film,yönetmen, yapımcı, finans ve başarıya dair güzel bir örnek

AT
ataraksiyant
224 posts
Nov 02, 2004, 09:08 AM#15542

kafakoparan wrote:
yine bu zihniyette olan bir çok kişi de aslında sinema için ya da midesi ağridiği için böle sinemasal vb faaliyetlerle uğraşmaz.sorun yine paradır.

önyargılı olup olmamak bir tarafa, cem yılmaz bu işlere başladığında pek de para için değildi. arkadaşlar arasında tanıdıklar arasında takılınma sözkonusuydu, sorun 'anlatma isteği' idi. ve sinema yapanalrın derdi de budur bir şeyleri anlatmak, sesini duyurmak. cem yılmaz da bunu yapıyor ve her zamanki üslubuyla yapıyor şaşıracak ya da yargılayacak pek bir şey yok diye düşünüyorum. adamın senaro yazma yeteneği de varsa niye kullanmasın, ha yoksa izler ardından ana sayıp söveriz gerekirse.

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Nov 02, 2004, 12:41 PM#15553

imdb'de film süresinin sonuna (24 fps) yazmışlar:p

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Nov 02, 2004, 12:46 PM#15554

nası ya

You need to log in to post a reply.