G.O.R.A.
53 replies · 1,198 views
armageddon wrote:
Zaten kentlerin bu kadar yoğun köylü kalabalıkları tarafından işgal edildiği, üstüne bu kadar gerizekalı ve embesil bir televizyon seyircisinin kökleştiği, bir zamanlar 'biz çok kaliteyiz' modundaki ne tiyatrocuların "Maraba Televole!" diyebilmek için adeta yanıp tutuştukları bir ortamda değil sinema, herşeye eyvallah bundan sonra.
Yukarıda yazdıkların sorunların bir boyutu ve aynen katılıyorum.
Ek olarakta:
Sadece tv izleyicisi yada tiyatrocular değil son yıllarda artarak devam eden yüzeysel ve kalitesiz insanlar yaratma, onlardan faydalanma ve onları gütme bazıları için temel amaç olmuş ve başarıya da ulaşmıştır.
kenan evren'i resim yapan kendi halinde bir ihtiyar zannedenlerin çoğalmasıyla doğru orantılı bir ahlaki çöküntü yaşıyoruz toplum olarak.
cem yılmaz'ı bu işin suç ortağı gibi göstermek istemem. bu filme kadar beni çok güldürdüğü zamanlar oldu. ama gora kimi yerlerinde "çüş yaa bu kadar da basit değil" dedirtti. sanki filmi daha pazarlanabilir kılmak için cem yılmaz çıtayı daha da aşağılara çekmiş gibi. o zaman evet rekor üstüne rekor kırarsın ama 2 yıl sonra ismi kalır kendi kalmaz filminin.
ben kendini toparlamış bir cem yılmaz'dan türk toplumunun woody allen'ı olmasını beklerdim, o terence hill - bud spencer ekolünü seçti. oysa ki popüler türk sinemasının allenvari bir söylemi, ortaya çıkarmasının tam da vaktiydi diye belirtir fazla uzatmadan bitiririm.
link'i var mıdır bu quote'un?
ben information ekinden yazdim,,siteye baktim bi si bulamadim, ama reviews kismi en son 19 yenilenmis, filim 20 gosterime girdi, belki sonra eklerler...http://enjoyment.independent.co.uk/film/
bu arada bugun bir oyuncakcida G.O.R.APOLI diye bir oyun gordum. monopoli bozmasi bir oyun galiba. sucuk agaclari falan satin aliyorsun oyunda... hay allah...
You need to log in to post a reply.