tarihin en güzel oyunları
87 replies · 2,004 views
championship manager bi de championship manager
haa unutmadan CM var bide
valla söyle bir okudum tüm entryleri ve anladım ki herkes sevdiği türe göre belirlemiş oyunları ..
bana göre unutulmazlar..
c64 zamanından kabal: valla hala rüyalarıma girer.
amiga 500 zamanından sensible soccer : ben ki futbol oyunu sevmeyen varlık sensible soccerla büyülenmiştim.. ss ten sonra futbol oyunu oynamadım. ne fifa ne pro evolusiin soccer, sensible ın üzerine gül koklamam.
amiga 500 + zamanından ricky dangerous : ricky abim amiganın resmi indiana jones uydu. süper bir arcade oyunu idi. aralıksız 6 saat oynadım floopy bozulduğunda bayaa üzülmüştüm.
pc: pc geldi mertlik bozuldu: ama 7 cdlik phantasmagoria bir efsane idi.
son zamanlar crimson land isimli ufak bir oyuna sordırdım. shooter oyunu. güzel ve ufak bir oyun olmasına rağmen bayaa bir silah ve mekan çeşitliliği var.
quake:adında bir oyun vardır ki sayesinde hayatın bir dönem dışına cıkmıştım.gayet reel anlamda ordaki arenaların içinde yaşıodum gerçekten:)
bu oyun sayesinde kaç sinir kirizi geçirdiğimi,kaç mouse kırdığımı,ses dinlemek için o züper kulaklıklardan kaç tane aldığımı,bir config ayarı için haftalarca ne kadar uğraştığımı anlatamam:P
quake2 ve quake3 arena olmak üzere bu quake oyun değil sigara,uyuşturucu kapsamında bağımlılık yaratan bir varlıktır.sana ne nokta com da gece 1 den sabah 9 a kadar aynı şekilde oturup işemek için bile yerimden kalkamadiğim günler olmuştu .bu oyunun sırrı ne bu kadar bağımlılık yaratıo diye düşünürkene bir ispitçi sayesinde oyunun orjinal patentli türk iz sürücüleri serverleri tek tek kapattırmaya başlamıştı.bunu fırsat bilerek quake den kopabilmiş durumdayım o yüzden ruh sağlığım biraz bozuk:P ne de olsa 20th digital human hadisesi durumundayız ,etkiliyor yane böyle olaylar.
quake3 de adama roketle,machine gunla,lightinngle bir güzel saldırırdın,sonra karşındaki rail i beynine vurunca zört diye ölürdün,capture the flaglar,team death matchler...ah quake ahh sen neymişsin be.
bitti.finito.
bağımlılığa yeniden adım atmak istiyorsan bak bakalım https://www.avaturk.com sanane'den sonra çok yol aldı türkiye'de online gaming...
joey tribbiani wrote:
championship manager bi de championship manager
haa unutmadan CM var bide
Ya CM demiş miydik? Demediysek bir de cm var :P ;)
Silent Hill (hem iki hem üçü bitirmiş biri olarak konuşuyorum) benim oynadığım türünün en iyi oyunu... Hele oyunu iki üç kişi (tribün eşliğinde yani) ışıklar kapalı full ses oynarsanız korkmasanız bile yer yer irkileceğiniz kesin.
Oyun müzikleri ise cidden mükemmel adeta bir soundtrak kalitesinde
You need to log in to post a reply.