tarihin en güzel oyunları
87 replies · 2,004 views
NFS Underground 2 derim baska da demem su siralar. Yaristan cikip garaja donerken onde bi 206 gorursun. Soluna yanasip bi isaret cakarsin, ardindan baslarsin kapismaya. Harika degil de ne bu.
Cevat Kelle wrote:
FM 5'ten daha çok şey bekliyordum, CM 4 ile arasında makyaj dışında bir fark göremedim.
Bu arada bir kaç konuda sezarın hakkı sezara;
- Search kısayolu çok iyi olmuş.
- Transfer teklifleri esnasında en geç şu gün cevap ver seçeneği MÜKEMMEL olmuş.
- Henüz kabul edenine rastlamasam da karşılıklı kontrat fes etme geyiği güzel olmuş.
ayrıca maçtan önce ve sonra karşı takımın teknik direktörüne ayar verme özelliği de hoş olmuş. bi de oyuna hiç bir takım seçmeden başlayıp teklif alana kadar saatlerce aptal aptal continue deme özelliği de güzel. kariyerinin nerde başlayacağı sürpriz oluyor. ben misal preston north end'le başladım şimdi crystal palace'tayım. yarın belki bi liverpool, bi inter, bi barcelona falan ne biliim.
ayrıca 3 lig seçmeme rağmen 4 serisine kıyasla çok çok hızlı olmuş oyun. 1-2 patch'le canavar gibi olur bence.
Pumpkin King wrote:
http://www.adventuregamers.com/display.php?id=402&p=1monkey island fanları pek sevinecek :)
gerçekten pek sevindim bu güzel haber için teşekkürler.
pes 4 ve half life 2...ikisini de dün inceleme fırsatı buldum...
half life 2 gelmiş geçmiş en iyi oyun olacak mı bunu zaman gösterecek ama gelmiş geçmiş en iyi grafiklere sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...özellikle karakter modellemeleri mükemmele yakın...bir de tüm diyalogların seslerin altyazılı olarak verilmesi de beni çok şaşırttı...
pes 4 pes 3 ün tahtını iki dakikada devirdi açıkçası...konami de çalışan arkadaşlar ya futbol manyağı ya da başka dünyadan gelen çok yetenekli yaratıklar...muhteşem grafikler,harika oynanış,üst seviye gerçekçilik...
blizzard'a da bu yakışırdı.
http://www.apple.com/games/trailers/worldofwarcraft/trailer480.html
ilk defa bi oyunun soundtrack'inin peşine düştüm.
rai wrote:
ilk defa bi oyunun soundtrack'inin peşine düştüm.
nipple'ı bul.
Bu arada CSI'yın oyununu aldım ki normalde filmlerin yada dizilerin oyununu almam, oyun fena çıkmadı, oyun oynuyor gibi değil dizi iziliyor gibi oluyorsunuz, hele iki kişi oynarsanız zevkli oluyor...
sermest wrote:
vampire masquerade:the bloodlines...oynayın oynattırın...
Bayram tatilindeki hedefim...
need for speed cok zevkli bir oyunmus. oylesine bir bakayim dedim, oyunun son bolumlerine geldim. cok kazik yarislar olmaya basladi.
You need to log in to post a reply.