Skip to content

tarihin en güzel oyunları

87 replies · 2,004 views

IN
indigo
55 posts
Sep 13, 2004, 05:51 PM#14705

epey eski ama diablo 1 diyorum. inanılmaz bir atmosferi var oyunun. kasabası, blacksmith'i, archbishop lazarus'u... unutulmaz anılarım var bu oyunla ilgili. ama kesinlikle bulun biryerlerden ve oynayın. çünkü hala oynanmaya değer ve kesinlikle kendini oynatıyor.

CE
Cevat Kelle
174 posts
Sep 16, 2004, 06:17 AM#14745

triyandafilisus wrote:
Silent Hill 4-the Room 'u oynayan var mı arkadaşlar? Ben geçenlerde aldım,bilindik hikayeden oldukça farklı,ve kurgu çok güzel ama özellikle Silent Hill 3 den aldığım zevki alamadım bi türlü.4'ün en güzel taraflarından birisi yapay zekanın geliştirilmiş olması ve bazı canavarların sinir bozucu şekilde asla ölmemesi.

Silent Hill 4 için ben de çok iyi şeyler duymadım... Henüz almadım o ayrı mesela ama sürekli odaya dönmen gerektiği için bir yerden sonra bayabiliyormuş. Doğru mu? Bu arada soundtrack'ı diğerleri kadar iyi mi? "I need a miracle" çok iyiydi mesela eski oyundan.

TR
triyandafilisus
204 posts
Sep 16, 2004, 10:15 AM#14749

Odaya dönme olayı bi zamandan sonra ciddi anlamda sinir bozucu olmaya başlıyor.Oyunda bi süreden sonra ilerleyemiyorsunuz ve bi yol bulup tekrar odaya dönüyorsunuz;ama bazen boşu boşuna dönüyorsunuz çünkü oyunda bikaç bişeyi atladınız mı ilerleyemediğinizi sanıyorsunuz fakat yapmanız gereken şeyler kaldığından odaya dönmek bi işe yaramıyor.O kadar yolu git gel git gel..Tek güzel tarafı odaya her döndüğünüzde orası biraz daha garipleşmiş oluyor,ve korkutucu.
''I need a miracle'' gerçekten çok iyiydi.Silent hill 4'ün soundtrack'i diğerleriyle karşılaştırıldığında çok da iddialı değil,hatta biraz ''basit'' bile denilebilir.Ama Silent hill 4 için yapılabilecek en güzel soundtrack'lerden biri.Oyundaki atmosfer ile mükemmel bi senkronizasyon içinde;müzik durup dururken giriveriyor;birden kesiliyor ya da uzun süre bitmek bilmiyor ve oyunu ciddi anlamda gerginleştiriyor.Bazen müzik yüzünden kötü bişeyler geliyo diyosunuz ama patlıyosunuz sonra.
Oyundan diğerlerinden aldığım zevkin fazlasını almadım ama oynamaya değer.

FI
fiction
365 posts
Sep 16, 2004, 11:22 AM#14751

internetten dowlan edip oynuyanınız varmı bilmiyorum ama winnig eleven 8 süper bir oyun ...konami futbol oyununda ustalaştığını atrık iyce kanıtladı...eskiden konami EA sports un büyük pazarlama stratejisine sadece iyi oyun yaparak karşılık veriyordu ama artık sadece iyi oyun yapmakla kalmadı EA sportsun fifasını kuma gömmesinide çok iyi bildi ...

TR
triyandafilisus
204 posts
Sep 16, 2004, 05:39 PM#14769

Geçenlerde ps2 için aldm bende winning eleven 8'i..pek bi sevdim,7 ye zaten bayılmıştım üstüne bi de bu geldi evim şenlendi.kontroller falan hala aynı o yüzden oyunu bilen hiç zorlanmıyo..Yalnız 7ye göre oyun bana daha zor geldi(bir yıldızda bile)..biara 8 diye içine türk ligini ekledikleri 7yi satıyolardı baya bi yiyen olmuş, aman diyorum..Diyorum ki Konami FIFA'yı fena solladı. EA ; SSX,NBA Live,NBA Ballers,NBA street(yakında volume 3 çıkıyo) gibi oyunlardan sonra futbolu Konami'ye bırakmış gibi.iyi yapmış.

CE
Cevat Kelle
174 posts
Sep 17, 2004, 06:19 AM#14770

Detroid diye bir oyun vardı, taa 1900lerde başlayıp günümüze kadar araba üretmeye çalışırdınız. İlk arabaların freni bile olmazken eğer batmadan günümüze egelebilirseniz acayip arabalar yapabilirdiniz. (Petrol krizini atlatmak çok zor oluyordu...)

FI
fiction
365 posts
Sep 17, 2004, 09:13 AM#14771

triyandafilisus wrote:
Yalnız 7ye göre oyun bana daha zor geldi.

banada nedense 8 daha kolay geldi (hemde 5 yıldızda) genelde bilgisayara karşı fazla oynama oynadığım zamanlardada hep kaybediyodum 7 de...8de ise bilgisayar nedense o kadar zor gelmedi bana...bu arada EA NBA serisinde fifa daki gibi çuvallmadığını söylemeliyim bide NBA street var tabi o da çok uçuk bir oyun...

TR
triyandafilisus
204 posts
Sep 18, 2004, 12:01 PM#14797

Ben ps2'de oynuyorum belki orda daha zordur :) Walla bilmiyorum neden zor geldi 7ye göre.Ama zor bulan başka arkadaşlarım da var.
NBA Street Volume 2 benim en başarılı bulduğum NBA oyunudur.Bu kadar zevklisini oynamadım efendim.Şimdi bi de 3 çıkıyo;geçen tanıtım videosunu indirdim pek heyecanlandım en sonunda ışık konusunu halletmiş gözüküyorlar.Oyuncular daha esnek,yeni yeni modlar eklenmiş felan.
NBA Ballers'ı da pek sevmiştim.Tek pota oynanışı bana cazip gelmişti :) NBA LIVE desen kontroller öyle karışık ki ben zevkten çok nerde hangi tuştu demekten baş ağrısı çekmiştim.

FI
fiction
365 posts
Sep 18, 2004, 03:25 PM#14803

NBA live 2004 te en çok dikkatimi çeken EA sports un oyunu gitgide daha kollektif bir oyun haline getirmesiydi artık eskisi gibi kolay smaçlar basılmıyordu bu oyunda.. yalnız bu sene NBA de o kadar çok takas olduki takımların dengeleri baya bir değişti 2004 de birden eski bir oyun oldu... NBA street ise basket atmaktan çok artistik hareket yapma oyunu ne kadar çok puanın varsa oyunu o kadar iyi biliyorsun demektir ..sayı atmak önemli olmadığından bu oyundabiraz kaşarlanmak gerekiyor ...

Bu arada eksik bir cümle kurdum anlaşılan ben oyunu inretnetten dowland edip daha sonra cd ye yazdım yani bende ps2 de oynuyorum oyunu..benim indirdiğim japonyada çıkan ilk sürüm ..menüsü ,oyuncuların isimleri hep japonca...

TR
triyandafilisus
204 posts
Sep 19, 2004, 01:18 PM#14807

anlaşılan sende japoncayı winning eleven'la sökenlerdensin :)
NBA Live konusunda katılıyorum.NBA Street'in bence güzel tarafı,skorla değilde hareketlerle rekabet.Oyundaki rengi,ritmi,akıcılığı ve oynanabilirliği seviyorum.NBA Live'ın kontrolleriyle hiç anlaşamıyorum nitekim.
NBA sallanıyor.Sadece son sezondaki transferler bile yeteri kadar karıştırdı ortalığı.Eh nba live 2004 'de raflara kaldırılıyor değindiğin gibi.Bu durum nba street vol.3'ün çıkışının da ertelenmesine sebep olmuş şimdiden.
Neyse,winning eleven kardeşliği doğrultusunda bu sene yine güzel turnuvalar var.Bekleriz :)

FI
fiction
365 posts
Sep 19, 2004, 06:29 PM#14812

turnuvalara katılmayı çok isterim.. ancak asıl evim istanbulda olduğu gibi bir ayağımda okul nedeniyle bursa'da uygun bir zamana denk gelirse seve seve ...:)))

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Sep 21, 2004, 07:31 AM#14849

salvatore'nin yazdığı demon stone çıktı, heyecanla bekliyoruz.
http://www.atari.com/demonstone/

TR
triyandafilisus
204 posts
Sep 23, 2004, 05:57 PM#14941

Oyun sezonu geldi çattı..

Age of Empires 3 - 23 Kasım'da

BloodRayne 2 - 26 Ekim'de

Call of Cthulhu - Beyond the Mountains - 23 Kasım'da

Championship Manager 5 (meraklısına müjde) - 29 Ekim'de

FIFA Football 2005 - 29 Ekim'de

Need for Speed Underground 2 (önce ben bitirdimm pumpkin) - Kasım'da

Leisure Suit Larry:Magna Cum Laude(bakalım 3 boyutlusu nası olcak) - 5 Ekim'de

Prince of Persia 2(ilkin heyecanı devam ederken hemde) - 26 Kasım'da

Tom Clancy's Ghost Recoon 2 - Kasım'da çıkıyoor.

Mortal Kombat:deception'ı da dört gözle bekliyoruz efendim.Çıkış tarihi belli değil..Oyun içi grafiklerle yapılmış, videosu çok heyecanlandırdı beni.
Sims 2 geçen hafta çıktı zaten.Henüz alamadım ama çok umutluyum.
EA 'dan yine iyi bi oyun : MVP Baseball 2004.Yorumlar başarılı olduğu yönünde,tabi beyzbol sevene.PS2'ya çıkan Shrek 2 'de çok beğenilmiş(pc versiyonu berbatmış.)

pan
pan
Forum Manager
2,664 posts
Sep 24, 2004, 10:57 AM#14956

world of warcraft
star wars:jump to light speed de geliyor gümbür gümbür. yanına bir de Half Life 2'yi yetiştirip çıkartabilseler tadından yenmez.... offf offf bilgisayarım yok:(

Pumpkin King
Pumpkin King
2,100 posts
Sep 24, 2004, 01:36 PM#14966

triyandafilisus wrote:
Need for Speed Underground 2 (önce ben bitirdimm pumpkin) - Kasım'da

split screen de öndeki araba ile arandaki zaman farkı ne renk yazıyor?

You need to log in to post a reply.