Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
yaptınız yine yapacağınızı...
he heyyy biz yine kaldık burada böyle yalnız başımıza :)
vallah ben tam 18 nisanda kısa film için bütün arkadaşlara gün verdim. yani o gün çekimlere başlıyoruz. eğer ben sallarsam bir daha milleti bir araya getirmem çok zor bu nedenle bende martin gibi evde fotolara bakar kırmızı tuborg içerim. üstünede rakı içer içer kusar kendime acı çektiririm :)))))
17 nisan çoğunluk için uygun değilse 23 nisan'dan sonraki hafta yapabiliriz bu olayı. ben 2 kişiyi evimde misafir edebilirim.
bak o tarih de bana uyar... :-)
sen taa yurdısılardan kalkıp gelebiliyosan mutlaka o hafta olacaktır zaten. çok iyi olur harbi gelirsen...
yanlış anlaşılmasın, 23 nisan'ın olduğu hafta olmaz, 24-25 nisan falan olmaz yani ona göre. o hafta evimi taşıyorum ben. ha değişiklik olur, toplanıp film izlemek ya da sohbet etmek yerine hep beraber taşınmana yardım ederiz derseniz neden olmasın :)
önemli uyari: bu bulusma birbirini taniyan 6-7 kisinin biraraya gelmesi için planlanmamaktadir. amaç, birbirinin yüzünü hiç görmemis bir grup sinemaseverin toplanip tanismasidir...
simdi niye yazıyorum bunlari, çünkü baska yerlerde hadi toplaniyoruz diolar, ben de asosyal kisiligimle çekiniyorum falan bissürü arkadas bulusçak, ben arada eriycem falan die, o yüzden
yani gelin, herkes en az sizin kadar yabanci olacak... baslangıçta tabi.
Pumpkin King wrote:
sen taa yurdısılardan kalkıp gelebiliyosan mutlaka o hafta olacaktır zaten. çok iyi olur harbi gelirsen...
aslinda 23 nisan tatilinde geleyim diye soyle bir takvime baktim. ama hem sure cok kisa hem de butcede cok kocaman bir delik oldugundan ucak parasini falan denklemem imkansiz. ben sadece forumu takip ettigimden her tarih bana o acidan uyar.. guzel bir bulusma olacagindan eminim.
23 nisan veya veya sonraki hafta uyar. bu iki haftadan hangisinde uzlaşılırsa ona icabet ederim. köfte yapar, dolma da sararım, yerim de var kimseye yük olmam. zaten ben de asosyal bişeyim. dopey ya da pumpkin olmazsa tırsıp ağlayarak ara sokaklara ya da restoran helalarına doğru kaçabilirim. hem siz ya benim ayakkabılarımla dalga geçerseniz?
bilgi yarismasina da gitmiyorsun, huzur evindeki amcalara el opmeye de... bosuna kasiyorsun. cicek gibi insanlarla tanisma firsatina sahip oluyorsun..
You need to log in to post a reply.