Veee... buluşma tamamlandı !
224 replies · 3,328 views
geleyazıyorum(her türlü)
geliyorum diyenleri bugünden itibaren güncelleyerek buraya yazacağım.
şimdiden:
paranoidandroid
yojimbo(henüz ok'lemedi ama gelecektir)
keyser soze
N@N
lemosh
cassandre (henüz ok'lemedi ama gelecektir)
nick'li sinefiller toplanıyor. diğer isimleri de duyalım bakalım...
Bi işim çıkmazsa ya da son anda bana iş çakmazlarsa mutlaka gelirim.
paranoidandroid
yojimbo(henüz ok'lemedi ama gelecektir)
keyser soze
N@N
lemosh
shattimento(bir işi çıkmazsa)
PS: üç isimde bir güncelleyeceğim. öbür türlü çok kirlilik olacak:)
şimdi tarih 30 yada 1 arasında oynamıyor mu?
o halde gelin bunu 2. yapalım... :)
ayrıca yojimbo nun uyarısına dikkatinizi çekerim. orada 10 kişi toplandık mı öyle ahım şahım bir şeyde çıkmaz ortaya. maksadım sinefiller gecesi olsun konuşalım eğlenelim ne bileyim işte yapacak bir haltlar buluruz herhalde. Ama önce çoğunluğu sağlayalım derim :)
everyone hail to the pumpkin king! tahtımı hazırlayın.
beni de yazın tabii ki... ana sayfaya koyduğumuz ve maalesef şu an için sebebinden mahrum kalmış olan "sinema dışarı çıkmaktır" logosu da bi anlam kazanmış olur.
tarih 30 mu 1 mi kesinleştirelim. bence 1' i olsun. itirazı olanlar acilen belirtsin. bir de programı oluşturmaya başlasak yavaş yavaş diyorum. böylece hem saati belirler hem de sitemiz dışındaki mecralarda da duyuru yapabilir hale geliriz. hem nalına hem mıhına yani.
sinefil' i takip edip de anasayfa ya da forumda yazı yazmayan sessiz dostlarımızı da (oldukça fazlalar) bu buluşmaya bekliyoruz. bu arada sermest' ten ses yok gelmiyo musun abi? aramızda olmayı çok istediklerini tahmin ettiğim printerson ve solas' ı harbiye marşını söyleyerek anma tarartarıyım.
aklıma gelmişken şöyle eli yüzü düzgün bi kamera ayarlayıp buluşmanın belgeselini falan mı yapsak diye düşünmedim değil. elin ecnebisi helaya gidişinin belgeselini çekiyo bizim neyimiz eksik. yumurta gibi çocuklar, gül gibi kızlarız yani...
Last edited: Apr 13, 2004, 11:55 AM (1)
tabii buluşanlar sinefiller olunca hemen olayın kamera boyutu işin içine girecek buna şüphe yoktu ama kim diyecek diye de bekliyordum. eğer iki si olursa daha ii olur ben hala ikisinde kararlıyım ama siz uygun görmezsenizde ne yapalım uyacağız. :)
strier
fiction
rai
pumpkin king
paranoidandroid
yojimbo
keyser soze
N@N
lemosh
shattimento(bir işi çıkmazsa)
1 Mayıs Cumartesi diye netleştiriyorum.
Katılımcı sayısı belli olduktan sonra saati de netleştireceğim. Buluşma Taksim'de gerçekleşecek. Mekan henüz belirsiz. Önerilerinizi bekliyorum.
PS: üç isimde bir güncelleyeceğim. öbür türlü çok kirlilik olacak:)
Last edited: Apr 14, 2004, 09:11 AM (1)
You need to log in to post a reply.