Kill Bill
80 replies · 1,582 views
Filmi izlemiş bir kişi olarak filmin vasatı geçemediğini söyleyen görüşe katılmıyorum.Animasyon kısımları oldukça iyi ve film de yarısında kesiliyormuş gibi bitmiyor. aslında filmin sonu oldukça iyi tasarlanmış. başlangıcından beri 2 film şeklinde düşünülmüş mü bilmiyorum ama bence film oldukça iyi. Hala filmin içinde geçen bazı olayların cevabı yok ve bu sorular ancak 2. filmde cevabını bulacak. Son olarak, eğer 10 saat olsaydı bile sanırım seyrederdim :))
cenkozgen wrote:
valla onu bunu bilmem filmin sinemada izlenmesi taraftarı biriyim ama yine de kill bill in dvd den çekilmin vcd sini bulunca kaçırmadım tabi bi o kadar da şaşırdım
yine sinefil böcüğü olarak araya girmek zorundayım...
zamanında tezgahçı arkadaşla söyleşi yaparken müşteri,satıcı ilişkilerine de tanık olma fırsatını yakaladım...
müşteri elinde tuttuğu "son" adlı türk filmini göstererek sinemadan çekim mi bu? sorusuna sevgili tezgahçı abimiz "hayır canım dvd çekimi" cevabını vermiştir...
dvd den çekilmiş vcd ne demek acaba?
Dvd kayıtlardan çekilmiş VCD ler orjinal cd lerden daha güzel görüntüler vaadetmekte. Tavsiye ederim!
Film yarıda kalıyormuş izlenimi vermiyor diyorsunuz sonra bazı soruların cevabı ikinci filmde belli olacak diyorsunuz? Açıkca yarıda kesiliyor işte. Bunu tartışmanın manası yok. Tarantino fanatizminede gerek yok. Animasyon bölümüne katılıyorum vasatın üstünde ama niye bu kadar ayılıp bayıldın anlayamadımç
Filmin bazı soru işaretlerini ikinci bir filme taşıyabilme başarısıyla "yarıda kesilmesi" durumunu nasıl bir araya getirebildiğin benim için bir merak konusu oldu. Bence bu çok daha farklı bir durum. Ayrıca fikrine katılmayan herkesin ayılıp bayıldığını iddia edeceksen seninle işimiz var demektir.
elminster çok haklısın eğer beğendiyse çok da umurumuzda sanki ben sonuşta bir tarantino hayranıyım madem tarantinoyu svmiosun niye buraya yazı yazıyorsun o zaman
sinemanyak wrote:
elminster çok haklısın eğer beğendiyse çok da umurumuzda sanki ben sonuşta bir tarantino hayranıyım madem tarantinoyu svmiosun niye buraya yazı yazıyorsun o zaman
burası tarantino severler derneğimi, ayrıca lütfen üslubumuza dikkat edelim. bu arada gerçekten tarantino'nun olsun olmasın bir filmin yarıda kesilmesi büyük bir problem.
sinemanyak wrote:
madem tarantinoyu svmiosun niye buraya yazı yazıyorsun o zaman
bu cumle beni de rahatsiz etti.
cagginsin hareketini ben de takdir ettim.
acaba burası caggins sevenler derneği olmuş olabilir mi?
Caggins haklısın benim de söylemeye çalıştığım şey burada her türlü görüşün tartışmaya açık olduğu idi. Sanırım filmi izledin bu durumda neden yarıda kesildiğini düşündüğünü bilmek isterdim bu sorum diğer izleyen arkadaşlar için de geçerlidir. İzlemeyen arkadaşların film izleme keyfini ellerinden almamak adına şimdiye kadar filmin sonu ile ilgili fazla yorum yapmaktan kaçındım fakat madem filmin sonu ile ilgili bu kadar çok yorum var buyrun hep beraber tartışalım.
caggins wrote:
2 film de toplam 3 saat kadarmş ve duduğuma göre yapım şirketi iki bölüm halinde yayınlama kararı almış.
sizce bu filmin 2 bölüm halinde verilmesi etik olarak ne kadar doğru özellikle izleyenlere soruyorum.
yok ben filmi sinemadan izlemekte ısrar ettiğim icin hala bilmiyorum filmin nası bişi olduğunu sadece böyle bir tartışma açtım özellikle de izleyenlere sormuştum bu soruyu.
caggins evet film 2 parça halinde ancak filmi izlediğinde senin de göreceğin gibi sonu oldukça iyi tasarlanmış ilk filmin. Bu nedenle açıkçası ben filmin yarıda kesildiği görüşüne katılmıyorum. Filmin sonunu anlatmadan şimdilik ancak bu kadar söyleyebiliyorum. Filmin 2 parça olmasının ise etikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. tabi ki en güzeli belki de bölünmemesi idi ama bölünmesinin filmin total kalitesinden fazla kaybettirdiğini düşünmüyorum. Bu aynı çok sevdiğin bir çizgi romanın seni tatmin eden iyi bir sayısını bitirip bir sonraki sayısını beklemek gibi...
You need to log in to post a reply.