Özcan Deniz
Locked72 replies · 1,237 views
ya arkadaşlar vaktim yok bu konuda uzunca yazmayı çok istiyorum ama, bence kendinizi fazla soyutlamışsınız gibi geliyor, bütünü görmek lazım diye düşünüyorum.İzlenme oranlarında tavan rakamlardan bahsediyoruz,geçen biz evleniyoruz yarışmasının finali aldığı reytingle Türk televizyon tarihinin 6. sırasında yer aldı(izlenme oranı açısından).
Bunları izleyenler sizin anneniz,benim babam,kuzenlerimiz,amcalarımız vs. vs. herkesin 1. dereceden birşeyi yani.
Özcan Denizi sevenlerde aynı kitle.Kime fuck off diyorsunuz bu noktada. Ve kendinizi eleştirmeden bu toplumdan nasıl bu kadar kesin hatlarla ayrılabiliyorsunuz çok merak ediyorum. Eleştirmeye içten, en derinden başlamak gerekir.Bence siz dıştan ters yönden başladınız.
Bence bu toplum ve bu programları severler arasında kendinizi de bir yere konumlamalısınız,herşeyin tamamen dışında olmanız mümkün değil.
istanbulun bütün köşe başlarını tutmuş türk medya eşcinseliyanjiyası özcan deniz gibi birini tabiki tutacak. bu genel bir hareket. niteliksizlik konusunda önde giden sanat camiamızın bir şekilde geleceğe miras bırakabilmesi için yapması gereken şey, kişiler arasından birilerini seçip onları geleceğe taşıyabilmek. bunun için gerekenlerden biri türk medya eşcinseliyanjiyasına bir şekilde (?) adapte olabilmek ve sonrasında da istekleri karşılamak. olan da açık. haluk bilginer gibi bir adam ikişnci plana düşüyor, çünkü cemaatin bir takım kurallarına uymuyor. her şyei sadece bu açıdan açıklamak tabi ki mümkün değil ama diğer sebeplerde hemen aklımıza geliyor zaten. miras ve cemaat kurallarına uyduğu için geleceğe taşınmaya çalışılan insanlar arasında en parlakları da hülya avşar, memet ali erbil ve gülben ergen (kaset işi olmasaydı her şey daha iyi olabilirdi gülben için).
"printerson" git saçmalıklarını turistlere anlat her insanın hayatında mutlaka nefret ettiği ve fuck you demek istediği bir çok şey vardır ben aynanın karşısına geçip kendime değil yaşadığım dünyayı yozlaştıran pislik embesillere "fuck you" diyorum bu embesillerin biride özcan denizdir .....onu seven insan topluluğunada "fuck you" diyorum çünkü biliyorumki bu adamı seven kim varsa hepside salağın teki bu bir önyargı yada genelleme olabilir bu herifi seven insanların büyük bir çoğunluğu aptal insanlar..."printerson" sende merak etme kendimi herkesten daha çok seviyorum...
asmalı konak izlememiş olan war mı?arabesk dünyadaki hilmi toplaoğlu nun sahibi oldugu müzik şirketinda prestij de,bir kavga wardı onu da eminim bilmeyen yoktur.peki bir ara mahsun-seda sayan aşkını da biliormuyuz?ya tostumu yedim gel olayını vb aklıma gelmeyen abuk sabuk ne warsa:)olay sadece özcan deniz olayı değil haaa bu arada isteyen istediğine fuck you,fuck off vb söylesin isteyen de sölemesin,tartışma fuck demek gerekir ya da dememek lazım gibi abuk bir raya oturmasın.
sadede gelirsek özcan deniz gibi bir adam burda konu oluyor sebep?fazla popüler,fazla salak falan filan ki gercekten işe yaramayan adamlardan herhangi birisi.biri de demiş ki haluk bilginer gibi adamlar 2.plana düşüor:))neyse konu o değil tabe.
bu arada ben bir terapik retorik-monkey im bu da yeni bir terim.sebebi şu hiç bi şekilde her şeyi tartışmak zorunda değiliz.hele bu özcan deniz başliğinda bir konu tam bir gereksizlik abidesi!!
haaa konuyu acan derki türkiye de popüler kültür falan filan tartışılır,madem kavramlar,kelimeler we kullandiğimiz dille her şeyin içindeyiz o zaman her bokunda adını doğru koyalım.
kısaca fuck you özan deniz,fuck you alişan,fuck you mehmet ali erbil we sayınız kaçsa kalan maymunlar,o şebeklikleriniz sayesinde sinefil.org a konu olabildiğiniz için fuck you!
tartışma gazına gelip fazla fu.k you falan demişim neyse:)):P
dünyayi salaklar ve olmayanlar olarak ikiye ayirip (polarizasyon) bir tarafi çok iyi diger tarafi çok kötü olarak degerlendirmektir asil sacmalik. dahasi senin fuck you dedigin adamlarin düsünme bicimi tam olarak budur. bu anlamda saçmalayan sen oluyorsun sinemanyak. iki dakka zahmet edip yukarida mediazazen' in "terapatik retorik" ile ne demek istedigini anlamaya calis.
shattimentonun uyarisini ciddiye alalim bence. hepimiz bu bokun içindeyiz. kirlenmedim diyen en kirli olanimizdir.
ittire kaktira olmuyor demek ki. pekala, çok haklisiniz.
su dakikadan itibaren sinefilin forumlarinda yazi yazmayi birakiyorum, en azindan bir süre... oturup izleyecegim, böylelikle saçma sapan seyler okumamis olursunuz.
yazdiklarimin tamami ajitasyon ve paranoya üzerine kuruludur. hiçbirine inanmiyorum, dogrulugu ve geçerliligi yoktur.
kafakoparan wrote:
asmalı konak izlememiş olan war mı?arabesk dünyadaki hilmi toplaoğlu nun sahibi oldugu müzik şirketinda prestij de,bir kavga wardı onu da eminim bilmeyen yoktur.peki bir ara mahsun-seda sayan aşkını da biliormuyuz?ya tostumu yedim gel olayını vb aklıma gelmeyen abuk sabuk ne warsa:)!
ben bunların hiçbirinden haberdar değilim neye fuck you dediğimi biliyorum. Ayrıca benim ailemden kimsenin bunları izlemeye hakkı da yoktur çünkü bizde faşist sistem söz konusu.
İnsanların kendi hayatlarında fuck you dedikleri noktalar varsa eğer kendilerini de o kadar sevmiyorlardır, neden o pişman olduğun şeyleri yapmasaydın şu anda sevdiğin insan olamazdın...
Bu arada arkadaşlar tartışmanın bokunu çıkarmayalım rica ederim...
Bu arada televizyonu, belli başlı kanal ve programlar dışında gerçekten bana sinirsel anlamda zarar verdiği için artık izleyemiyorum. Haberler dahil her türlü program bana sinir krizi geçirtiyor.
Sinefiller olarak hafta içi hergün en az 1-2 film kiralayalım, temin ederim bırakın televizyonu, sıçmaya vakit bulunmuyor... böyle yapalım bundan sonra hiçbir derdimiz de kalmaz...
tartışmanın kalan kısmını okudum da önerim şu rahatlayın abijim biraz:)
tamam,surda herkes bi şey sölüyor,kasılmaya ya da trip atıp kendini sinirlendirmeye gerek yok ewet önerim budur.
2. diyeceğim şu ki kendinden memnun olma meselesi hakkında,eğer biri kendi kendine aynaya bakıp bi şeyler demiyorsa(yani kendine küfretmiyorsa:P) bence orda bir sorun vardır:)) yani alakasız oldu ama bu özne,nesne etkileşimi ve dış dünya ile etkileşim olayları önemlidir beaw.bu lafım kişisel değil yine biri gaza gelmesin:P
aynaya bakıp ta aha ben buyum ve cok mutluyum yaşasın! diyen biri varsa hll olsun diorum baska bi şey demiorum:)
(forumla ne kadar da alakasız oldu di mi?) :))) (((:
KARDEŞLİK
iki yıldır forumda yazışıyorum,bilgileniyorum,eğleniyorum ama hiç bu kadar tartışmanın basitleştiğini görmemiştim...
yazık...halbuki çok güzel bir noktaya gidiyorduk bozdu birileri...
print ve rai,forumdaki ezeli düşmanlarım:) olarak diyeceğim şudur ki biz çiçek ve su gibiyiz...
size çatmazsam ben rahat uyuyamam...
böyle bırakıyorum yazmıyorum kelimelerini size hiç yakıştıramadım...
beni güneşten mahrum etmeyin:)
ne oldu simdi.. iki tane sacma sapan mesaj yuzunden sinefilin en onemli yazarlarinin gardi mi dustu.. kumdan kaleler miydik yoksa? ne guzel konusuyorduk.. sacma sapan buldugunuz mesajlara cevap vermeyiniz olsun bitsin lutfen..
forumlarda her konuya herkes bir sey yazmak zorunda degildir. bakarsiniz sizin ilgilenmediginiz konulardir, haz etmemissinizdir tartismadan yan odaya gidersiniz ya da kendiniz yeni bir mevzu baslatirsiniz. araya girip sacmalamanin luzumu yok.
ayrica soyle icten bir "siktir cekmek" yerine "fuck you mak yu" diyenlerin "temiz" kalmalari da beni baya bir ilgilendirdi. sinefil olmak filmler hakkinda malumat yiginlari arasinda kaybolmak degildir. anlamak, anlamaya calismak aslolan.. hayati anlamaya calismak... bu hayatta maalesef ozcan deniz ve emrah var ve ben anlamaya calisiyorum.
This topic is locked, no new replies can be added.