angel & buffy
130 replies · 3,246 views
arkadaşlar şu anki konuyla bi ilgisi yok ama yazmak istedim. eğer şimdiye kadar dinlemediyseniz " I've Got a Theory" şarkısını bi yerden indirip dinleyin. buffy xander tara giles willow falan çok güzel söylemişler çok hoşuma gitti. tara nın söylediği "under your spell" de fena degil. " Something to sing about" da çok hoş :))
ya bu diziyi yaklaşık bir yıldır izliyorum hala anlamadığım yerler var... şu big bad olayı ne ya?
not: aytacsaka' yı da tebrik ederim doğrusu iyi tutturmuş...
ama bana kalırsa cordy yalan söyledi.. angelus ile anlaşma yaptılar ya ona yardım edecekmiş gibi görünecek bizimkini yine kandıracak...
5.sezonun sonunda glory bi boyut açtı ve bunun kapanıp dünyanın eskisi gbi olması için dawnın ölmesi gerekiyordu ama buffy dawnı korumak için kendini feda etti ve öldü.6.sezonun başında willow büyü yapıp buffyi geri getirmek istiyordu ama giles bu büyüyü yapmalarını istemedi çünkü buffyi diriltirken kötülüğüde getirebilirlerdi.willow,xander ve anya herkesten habrsiz bu büyüyü yapıp buffyi dirilttiler ve firstte buffyle birlikte dünyaya gelmiş oldu.
ayy angelus frede neler dedi ööle pis sapık
büyük ihtimal gösterirler cnbcenin en sevilen dizilerinin başında geliyor.zaten ilk beş sezonu iyiydi.en çok 3.sezon bölümleri güzeldi ama chosen(7.sezon finali)da dahil sezon finallerinin içinde bana göre bir tek 2. sezonun finali olan becoming iyiydi.
ikinci sezonundaki angelus ve 3 üncü sezonundaki faithli bölümler güzeldi bi de willowun vamp ve evil olduğu bölümler güzeldi
bence o cordy değil o, o kadar şerefsiz olamaz onun da bir sınırı var .. o hala yukarılarda bi yerde... yüce varlık diye dolaşıyor.. sadece bedeni burada ve içine first gibi birşey girmiş ... ama first ölülerin bedenine girebiliyordu.. demek ki başka birşey girmiş.. bi sorum daha var sevgili sinefil halkı: cordy nin hamile olduğunu, o kocaman göbeğini nasıl oluyor da farketmiyorlar?.. hem hamile insan biraz kusar di mi hani nerde?
bu aksam dizilerin gece seanslarini izleyebildim bu yuzden manyak gibi saat 3 de yorum yapiyorum. neyse. valla buffy de gozyasi olayi cok siradan, oylesine gecistirilmis, cok sacma ve basit bir seydi bence. bu bolum hosuma gitmedi. angel da ise cordy nin foyasını ortaya çıkarttıklarına oyle sevindim ki heralde benden mutlusu olamaz. artık bu seferde de anlamasalardı hepsinin geri zekalı olduğunu düşünmeye başlayacaktım. karının karnı hemen kocaman oluverecekti ve kimse anlamayacaktı. neyse ki anladılar. neler olacak çok merak ediyorum. yaw neden sadece pazar günleri yayınlıyolar şunları yaa. haftada 2 gün yeni bölüm yayınlansa ya. daha güzel olurdu.
(bu arada benim saatlerimde mi sorun var yoksa sitenin saatinde mi? benim saatim 02.54 , sitede ise 01.36 . yani 01.54 falan olsa anlayacam ama niye boyle farkli? )
yaa cnbce ye bi mail yolladim buffy yi ilk sezonundan itibaren bastan yayinlamayi dunuyomusunuz gibilerinden ( tabii biraz israrci olarak :) ) ama cevap yolladilar :( yayinlamayi düşünmüyolarmış. gerçi watching ellie içinde aynı şeyi demişlerdi ama sonunda dayanamdılar ısrarlarıma :P hep beraber çalışırsak bu iş için belki yayınlarlar :))
bu arada 2 dizide de dünyanın sonu gelio falan ama 2 grupta ayrı taraflarda:)
bir tarafta gökten göktaşları yağıyor,diğer tarafın haberi olmuo,bir tarafta cehennem ağzı war diğerlerinin haberi yok yardıma gelmiolar falan ehueheh
ama iyi geyiklik diziler yane izlenio ama ahhh herkul zeyna gibisi varmıydı yaw böle her bölümde bi şeyler karışırdı o tanrıça buna bi, şey derdi bir yerden zeus cıkardı hera hiç gözükmezdi ama hep bi şeyler yapardı falan:P
You need to log in to post a reply.