angel & buffy
130 replies · 3,246 views
buffy,angel dan daha güzel çünkü o bir kadın.
ama willow buffy den de güzel:)
yaw varya buffy yi kovduklarında utanmasam bir dizi yüzünden (erkek olmama rağmen :P )ağlayacaktım haa. hepsi gebersin buffy kurtulsun inşallah. onu da çok sevmeme rağmen willow bile geberebilir.
angel a gelince. her ne kadar onun için ayrı bir başlık açılmış olsada ben ikisini birbirinden ayrı tutmak istemiyorum. bu bölümde harikaydı. ama conner a niye bişey olmadı ki? ama nede olsa jasmine onunda kanını taşıyo dimi? bu yüzden olabilir. ama aferin fred e gözüme girdi :PP
bu arada buffy nin turkce altyazılı vcd yada dvd leri satılıyo mu ya? ilk 6 sezonunu izleyemezsem ölürüm heralde :(( sadece son sezonu izleyebildim. inşallah cnbce yayınlar yaa
buffy bana kalırsa biraz sıkmaya başladı. artık izlerken zevk alamıyorum.. ne bileyim sanki aynı olaylar...sanki daha önce izlemişim gibi. kesin burada böyle olur diyorum oluyo.evden kovulması iyi oldu. biraz heyecan katacak..
ANGEL ın bu bölümü çok güzeldi. o fred in kaçması kovalanması falan çok iyiydi. connor gerizekalısının böyle birşey yapacağını anlamalıydılar. daha önce onları kaç kez uyuttu (bkn. angel ı okyanusun dibine gönderme olayı) maymun gözünü açtı bunlar açamadı.
o zenci kadını doğduğu andan gözüm tutmamişti zaten,30 yaşında doğan birinden ne beklersin kötülük tabe:)
connor da angel in oğlu moğlu cok cazgırlık yapıo her bölümde ilk başta gençtir mençtir hata yapar normal dedik,harbiden herif uslanmıo ki kanıda bozukmuş ,görmüş olduk:P
bu arada angel son hikaye ile cordy li mordy li hikayeden bahsediyorum,buffy e üstünlük sağlamiş durumda,ama hala willow en güzel kadın olmayı sürdürmekte.
finito.
arkadaşlar 18 temmuzda buffy nin final bölümü, angel ın sezon finali var. 19 temmuzdan itibaren ise buffy son sezon tekrarı ile hafta içi hergün saat 00.00 yada 00.30 da yayınlanacak. yaa hadi el ele verelim de şu buffy yi ilk sezonundan itibaren yayınlatalım yaa. belki benden başka da izleyemeyenler vardır. izleyenlerde bi daha izlemiş olurlar. olmaz mı?
en son yayınlanan bölümle ilgili..
bölüm açıklamalarında (digiturkun aciklamasi da dahil) willow ve kennedy arasında yakınlaşma olacağı yazılıydı ve ben de bi sitede yanlış hatırlamıyosam bi aralarında bi ilişki olacağını mı ne okumuştum. fakat böylee birşey göremedim. yoksa kaçırdım mı? yada cnbc e falan kesti mi? ben gece izledim diziyi.
yaw niye kimse artık mesaj atmıyo buraya!!
şimdi buffy yi izledim fena değildi bence. ama angel ın geldiğini görünce çok sevindim çünkü ilk kez buffy ve angel ı birlikte gördüm :)) hayret david nasıl kabul etmiş buffy de oynamaya. gerci önceden ayarlanmıştır mutlaka :P herneyse. angel ı izliim yine nacizane olan ama pekde sallamadığınız yorumlarımı yapacam :)) sizde yapın da zevki çıksın bari.
ne anliyonuz bu dizilerden bi turlu anlamadim...
martin bence sen neler kaçırdığının farkında değilsin! bence en azından 19 temmuzdan itibaren buffy nin son sezonunu her gece izle. belki hoşuna gider. valla bende geçen sene izlemeye başladım ve çok hoşuma gitti.
gelelim angel a :)
bence bu bölüm de fena değildi. gerçi ben haftayaki bölümler nasıl olacak merak ediyorum. sanki angel da asıl heyecan bitmiş gibi geldi bana. yani haftaya çokda heyecan yaratacak bişey olmayacak gibi. bence final bölümlerde yine buffy angel ı sollayacak .
tamam basliyorum izlemeye...
fakat capolla'nin draculasindan sonra butun vampirler hikaye bana.. sorun orda basliyor benim icin.. yoksa severim vampirleri.. hatta simdi ciksin karsima emdiririm boynumu teredutsuz. o derece... :-)
You need to log in to post a reply.