angel & buffy
130 replies · 3,246 views
bu arada angel buffyden dahamı güzel ne sanki özellikle son iki üç haftadır
son haftalarda iki dizide de heyecan gittikce tirmaniyo. bakalim hangisinde hikayenin sonu daha guzel olacak ben asil bunu merak ediyorum. ama buffy nin cuvallamayacagina eminim. angel i bilemiyorum ama oda gittikce daha iyi olmaya basladi gibime geliyo.
walla özellikle angel oldukça güzel gelişmelere sahip olacak gibi görünüyor adamım angelus dönecek gibi kendisi willowla beraber favori karakterimdir ;)
bu arada down yine ölmedi yaww
buffy de angelında bu sezonki bölümleri çok iyi.
buffy de willowun andrewu tehdit ederken bakışları çok iyiydi.buffy bu işin ardındakinin first olduğunu anladı.esas olaylar bundan sonra başlıyacak.
angelda da fred wesi destekleyince wes çok mutlu oldu.yazık ya frede deli gibi aşık.angelda cordy ve connora karşı hala çok öfkeli(cordy ile ilgili gerçeği bilseydi!!!)
benim buffydeki favori karakterlerim willow ve spike,angelda ise lorne ve wes.
bu arada alyson(willow)ve wes(alex) gerçekten müthiş bir çift.
adamım dönüyo bee herhalde manyak olacak
waaooowwwwww
vay beaa
neydi bu bolumler boylee. hele angel!! son 3 dakikasinda apisip kaldim acikcasi.
valla cok cok merak ediyorum neler olacak. yaw nasil bekleyecem 1 hafta yaa. buffy de cok guzeldi.. bu arada angelus a donusurken buffy dedii hehehe :PPP ikisinin birlikte oldugu bolumleri izlemedim ama iki dizide digerlerinin adi gecince nedense hosuma gidiyo :D
angelda esas bu haftadan itibaren bomba gibi bölümler geliyor ;)buffyde buffy ile birlikte olup angelusa dönüşmüştü ve gerçekten çok korkuçtu.buffy onu sevdiği için öldürmek istememişti bu yüzden giles ve arkadaşlarıyla arası açılmıştı.taki gilesın sevgilisini öldürene kadar.buffy o zaman angelusla dövüşüp başka boyuta yolladı.angelus bu olayı hatırladığı için buffy demiştir ;) angelda angelusa dönüştüğünde yakınlarına zarar vereceğini bildiği için çok direndi. zaten connora da angelus ne derse desin ona inanma demişti.
buffyde de ilk sezonda şimdi dövüştüğü vampir buffyi öldürmüştü ama xander buffyi kurtarmıştı ve bu olay buffyi çok etkilemişti.o yüzden bu bölümde o vampirle karşılaşınca kızcağız tutuldu resmen kaçıcak delik aradı.
o gülüş neki.yalnız cnbce bir hata yaptı.first'e buffydeki konuşmalarda first evil da denildi.yani ilk iblis ama cnbce first ü ilk vampir olarak çevirdi.first o vampir değil.geçen sezonları seyretmeyenlerin kafası biraz karışacak gibi,ilk sezonlarla da bağlantılı olmaya başladı.
o gülüşe ben hasta oldum beeaa (kardeşim gıcık oldu) sonunda döndü adamım buffy demesi dikkat çekiciydi bu arada nasıl bir bölümdü o ööle
angelus buffydeki kadar sapık olmayacak :(
You need to log in to post a reply.