angel & buffy
130 replies · 3,246 views
buffynin8.sezonu çekilmedi.bu gösterilen son sezon.angel abd'dede5 .sezonu gösteriliyor ama oda bitiriliyor.abdde 19mayısta finali yayınlanacak.gerçi angel için başka bir kanalla anlaştı devam edebilir diye habeler çıkıyor ama bu habelerin doğruluğuda kesin değil.
angelus çok zeki onalrın zayıf taraflarını ortaya çıkartıp hepsini birbirine düşürdü.connor ve wese söyledikleri çok iyiydi.keşke joss amca bundan sonraki bütün bölümleri angelusa göre yazsaydı.
buffyde avcı adayları çok mızmızlardı.buffy iyi dayanıyor bu kızlara dawn bile onlardan daha cesur.spike ta yazık buffye olan aşkı yüzünden çekmediği işkence kalmadı.koskoca vampir ne hale geldi :D
ving wrote:
abi ruhu kim aldı anketi açsak mı???
bence diablo aldı iyide oldu aldığı angelus hastası olduğum için zaten dün frede söyledikleri ve cordy taklidi yardı attı beni herif manyak yaa
ruhu alan kişi en son tahmin edeceğiniz biri.angelusun connar ve wese dediklerine bittim.wesi gaza getirip gunnla birbirlerine girmelerini sağladı.
angelus süper ya çok zeki.ayrıca gülüşü muhteşem ama yinede buffydeki angelustan daha farklı.
bu arada o potansiyel denen kızlar gıcıklık konusunda dawna bile fark attılar ne kadar sinir bozucu olduklarını siz tahmin edin artık
boşverin ruhu kimin aldığınıda angelusun yarattığı eğlencelinin tadını çıkartın ne de olsa önümüzdeki bölümlerde onun için faith ve willow gelecek
aytacsaka wrote:
bence ruhu cordy aldı. neden bilmiyorum ama sanki bana asıl cordy yönetiliyormuş gibi geldi. neyse sadece bi fikir..
ben size demedim mi cordy de bişeyler var diye. o cordy i gözünden tanırım ben. az mı naz yapmadı bana. cık cık cık ;)
cordy yukarda big bad oldu ama haftaya çok tanıdık bi konuk oyuncu var angelda
aytacsaka wrote:
evil willow wrote:
cordy yukarda big bad oldu ama haftaya çok tanıdık bi konuk oyuncu var angeldakim? yoksa willow haftaya mı geliyo?? yada su meshur faith?? tanımıyorum ama artık tanısam iyi olur :PP
faith gelecek willow orpheus isimli bölümde gelecek bi kaç hafta daha var onun gelmesine
cordynin big bad olduğu bölüm sonunda ortaya çıktı ama cordynin kendisi mi kötü yoksa? neyse diğer olacakları gelecek bölümlerde görücez :o lilahı öldürürken boğazından bıçaklaması holtzun kendini öldürtmesini hatırlattı.lorne cordyninde düşüncelerini okuyamadı angelusunda.
buffyninde hocalığı çok komik. okulda danışmanlık yaparken öğrencilere verdiği tavsiyelerden sonra bodrumda potansiyellere söyledikleri hiç şaşırtmadı.onlarda nasıl seçilmiş kişilerse dawndan bile daha beterler.buffynin bu bölümü sıkıcıydı.
You need to log in to post a reply.