angel & buffy
130 replies · 3,246 views
Hadi oradan ne iğrenci?
ne demek buffy iğrenç, ben buffy'yi dört senedir, ilk bölümünden beridir izliyorum. İğrenç filan kabul edemem. Ayrıca Angel'ın kötü olması yeni değil ta buffy'nin ikinci sezonunda olmuştu. Sence Buffy ve Angel'ın karşı karşıya dövüştüğü bölümler iğrenç olabilir mi? Buffy bir sezonunu beyenmedin diye bütün sezonlarını genelleyip iğrenç deme öyle...
spike 123 galiba sıkı 1 buffy ve angel hayranısın, tabi spike da var.
şunu söyliyim ki hem buffy hem de angel hayatımda izlediğim en güzel dizilerden ikisi. o yüzden lütfen buffy ve angel ı izlemeyen ve bu muhteşem dizileri kötüleyen herkes bu bölüme girip bu iki diziden ne kadar nefret ettiklerini anlatıp durmasınlar!!! çpk istiyorlarsa kendilerine yeni bir bölüm açabilrler.
ben buffy i 2. bölümünden beri aralıksız ve hiç kaçırmadan izliyorum. tabi angel ı da. ikisi de bir harika izlemeyen herkese tavsiye ederim izleyin mutlaka diyecektim ama buffy yaayından kalktı, angel ın da son sezonu ama hala herkesin izleme şansı var.
***ben buffy ve angel kadar hiç bir diziyi sevmedim ve onlar kadar önemsemedim, ve ikisini d çok özliycemmm!!!!! :( :( :( :( :( ***
Aranızda angelın son bölümünü anlayan varmı. mesela muhasebe elamanı niye öldürüldü.Angel hangi düşünceyle uzlaşmaya gidiyo.başarılacak bişey değil.Kolay değil yani.
pazarlama elemanı kan falan emmiş insandan ve artık wolfram & hart'ta bu tür illegal aktivitelerin hepsi yasak olduğu için öldürülmesi gerekti. "0 tolerance" politikası gereği öldü yani. angel'da dünya global barışına katkıda bulunmak için girio uzlaşmaya.
bu şekilde...
hani cordelia komadan çıkamadı öldü ya bence ölmedi yüce varlık olarak geri gelecek. buffy gelecekti gelmiyo, o gelsin dizi hareketlensin
bu arada hani bir tane deli avcı spike ın ellerini kesmişti ya o bölüm çok güzeldi. cordy nin geldiği bölümde güzeldi.
You need to log in to post a reply.