angel & buffy
130 replies · 3,246 views
bu haftaki bölümler çok güzeldide ilerleyen bölümlerde özellikle angel dahada güzelleşecek bu arada dawna gıcık oluyorum ben özellikle çığlık atışına
diablo'nun angel'i damdan atisi bugüne kadar bu dizide izledigim en etkileyici sahnelerden biriydi...
rontgene yatmis, gozü yasli angel da tüylerimizi diken diken etmedi diil tabii ki...
cordelia da götmüş. bunu da eklemeden edemiycem... insanda biraz seref olur di mi ama! terbiyesiz!
dawn bu bölümde ölür sanmistim, sevinmistim. ama olmadi. zannedersem bunda ölmediğine göre artık zor ölür.
diablo denen yaratığa ben nedense antipati duymadım angelın boynuna kazık saplayıp attığı bölümde içim bir tuhaf oldu cordy ewet göt çıktı cezasını çekecek umarım dawn ölecek gibi gözükmüyor keşke willow onu daha önce öldürseydi dawn çok gereksiz bir karakter bence
aslında hiç katılmasaydı diziye daha iyi olurdu ne gerek vardıki herşeyiyle sinir bozucu bir kızkardeşe
bi de bi insan bu kadar mi anlayışsız olur. o kadar inandırıcı değil ki, diziden soğuyorsun çıktığı zamanlarda. böyle bi anlamsız hareketler, yerli yersiz parlamalar.
arkadaşım, dünyanın sonu gelirken ablana "olanları bana niye anlatmadın" diye bağırır mısın? bağırmazsın. biraz olgun davranırsın.
neyse, bu konuda daha fazla konuşamıycam...
hele birde en kritik anlarda suratını asması bağırması daha bir uyuzlaşmasına neden oluyor
walla ben son 2 haftadır cordye gıcık oldum iyi yaptı cordy ve connorı kovmakla sen hem adama aşık ol ondan sonra dünyanın sonu geldi geyiğine girip adamın oğluyla yat siee
buffyi ilk sezondan beri izliyorum.en kötü bölümlerinin olduğu sezon 6. sezondu.çok sıkıcıydı.7.sezon 6ya göre daha iyi.buffynin en iyi bölümleri ilk dört sezonki bölümleriydi.özellikle faith ve angelın olduğu bölümler süperdi.
angelında şu an yayınlanan4.sezonu iyi ama abdde yayınlanan 5.sezonu süper.konusu bakımından 5.sezon bölümleri çok orjinal.
ben dizilerin iksinide seyretmiyorum ...sadece fikir edinmek için bi kaç bölümünü seyrettim ve hiç beğenmedim ..aslında bir çizgi roman ve (FTP) tutkunu olarak vampir mitolojisini çok severim ve bu alanda yapılmış bi çok başarılı film var (blade,underworld,vampirle görüşme ) hatta spawn ında saya biliriz...buffy yada angel ikiside bir vampir dizisi olmaktan çok bir komedi dizisini andırıyor ve bence sıradan teen salasher lardan farkları yok ...ben onun için" ikiside bi boka yaramaz" seçeneğini işaretliyorum...
bence sorun da burda zaten... bu dizileri izlemek istiosan 6-7 bölüm izlemen lazım en az. 1-2 bölüme bakmakla olcak iş diiil. öyle bakınca çok uyduruk görünüo zaten... çünkü dizinin olayıtek tek bölümleri değil, genel olarak sezon senaryoları... 2-3 bölümde bir sezon senaryosunun yeni bi bolumu gösterilio gibi bisey var. aradaki bolumler de fason oluo genelde. bikaç bölümüne baktiysan kesin bi iki tanesi dandik çikmistir sıkılmışsındır... ya da gerçekten sana göre diiildir... bilmiyorum.
zaten bütün tv yapımlarında öyledir sadece bir iki bölüm izlersen sarmaz aynı şey 24 için benimde geçerli sarmadı devamlı izlemediğim için
glenn quinn angelın ilk sezonunda doyle isimli karakteri oynayan şahıstı daha sonra diziden ayrılmıştıki zaten kendisi aşırı dozdan ölmüş gerçek hayatta
You need to log in to post a reply.