Sinefil İzmir Buluşması (6 Mart 2005)
101 replies · 1,948 views
Sinefil İzmir Buluşması (6 Mart 2005)
sinefil'in izmir'de ikamet eden katılımcılarının bir buluşmada bir araya gelmesini öneriyorum.
tarih: 6 mart 2005
yer: alsancak'ta bir mekan.
neden bu kadar geç?: o zaman okullar açılmış olacak ve çalışan çalışmayan herkes yerli yerinde olacak. ayrıca bu zaman içerisinde sinefil forumlarına sık katılamayan kişilerin de buluşmadan haberdar olması sağlanabilir.
neden pazar?: çalışanı var, çalışmayanı var. ilk buluşma gündüz saatlerinde olur ve insanlar tanışır, daha sonra bir şeyler yapılıp yapılmayacağı konuşulabilir.
kimler katılsın?: izmir ve çevresinde bulunanlar ve ayrıca o tarihte izmir'e gelebilecekler (istanbul'dan ankara'dan vs.). bir de sinefil içerisinde uzun süredir emek veren kişilerden de en az bir kişinin (pumpkin king, martin mystere gibi) de bulunması iyi olur diye düşünüyorum.
şimdilik benden bu kadar.
bir de buluşma için slogan önerim var, martin'in imzasından esinlenerek: "izmir'de de olsa sinefil sinefildir."
ne dersiniz?
Last edited: Mar 22, 2005, 11:55 AM (5)
bir iki hafta içinde olsaydı daha iyi olurdu benim için. tabi nasıl bir şey düşündüğümüz de önemli. sık sık düzenli buluşmalar yapmayı falan düşünüyorsak okulları beklemeye gerek yok, martta bir daha yaparız. ama böyle genel kurultay gibi büyük bir şeyse tabi acele etmemek gerek.
bunlar dert değil de en önemli konu katılım sanıyorum. kaç kişi var şimdi?
şimdilik iki kişiyiz. ama zaman içerisinde katılım artacaktır sanırım. şöyle bir şey yapabiliriz isterseniz: katılmak isteyenler bana özel mesaj gönderebilirler. ben de bir liste tutup, haftada bir ya da gerektikçe kaç kişi olunduğunu, kimlerin katıldığını belirten entry'ler girerim.
benim kafamda net bir şey yok. sadece böylesi organizasyonları somut şeyler üzerinden tartışmak daha iyi olduğundan ortaya belirli tarih ve yer önerileri koydum. üç kişi de olabilir 50 kişi de. önerilere göre şekillendin isterim. quantino mesajı atmadan önce 1 kişiydim zaten. herkes bir şeyler söylerse ona göre her şeyi değiştirebiliriz (şehir dışında :)).
bir de buna sinefil forum idaresi, bu işe emek koymuş olanlar vs. ne der? onu merak ediyorum.
forum idaresinde olmasam da idareten bişey söyliyim...
bu olay olursa sinefil için devrim niteliği taşır. çünkü sitenin esas oğlanları başta eskişehirde yaşadılar, şimdi istanbulda yaşıyorlar. üstelik istanbulda doğru dürüst toplaşamıyorlar (bildiğim kadarıyla).
bu anlamda 3 kişi de olsa 50 kişi de olsa izmir buluşması devrimdir, kök salma isteğimizin ifadesidir... kolay gelsin, elden gelen yardımı yalnızca bu toplantı için değil, sinemaya dair ne varsa izmir için de yapacağımıza emin olun.
sinefil'in yaşlı kurtlarından nipple var İzmir'de. Katılması hepimiz için faydalı olur ama biraz asosyaldir, ısrar etmek gerekebilir. Bu mesajı da okur muhtemelen, umarım ses verir.
yok valla hepimiz asosyal değiliz, ben değilim mesela...
hele martin sosyal bağımlıdır...
sinefil dediğin biraz asosyal olur zaten. hatta bazıları kendini izlediği filmlerdeki dünyalara, oradaki insanlara öyle kaptırır ki gerçek dünya, gerçek insan ilişkileri anlamsız hatta sahte gelir bir süre sonra ve antisosyal bir kişiliğe bürünürler (bunu ben uydurdum aslında, doğru değildir belki de). neyse sinefillik ve asosyallik birbirlerini bir noktaya kadar besliyorlar sanırım.
toplanırsak izmirli sosyal sinefiller oluruz hem, güzel olur işte.
yasasın izmir,yasasın ksk,yasasın alsancak iskele önü çimlikleri ve yasasın bira!
izmir in-istanbul out! :))
bu arada mart ayı iyi olur harbiden,mart kapıdan baktırır,kazma kürek yaktırır hesabı(yada böyle miydi ne biliyim:P)
ben sosyal bir adamim. lisede de sosyalciydim zaten. belirlenen tarihte bos olursam kesin gelicem. yonetimden birilerini de yanimda getiricem.
her seyden once yeni arkadasliklarin baslamasidir temel niyetim. yeni fikir ve projelerle gelinirse birlikte neler yapacagimizi da konusuruz.
You need to log in to post a reply.