Sinefil İzmir Buluşması (6 Mart 2005)
101 replies · 1,948 views
bu site dışına da çıksak mı acaba. diğer sitelerde/forumlarda da çağrı yapsak. izmir'de sinemayla ilgili ne kadar adam varsa (amatör tabi, yoksa izmir sinemasının patronunu falan çağıracak değiliz) toplasak toplayabildiğimiz kadar. izmir'de 4 üniversite var sanırım, sinema kulüpleri vardır belki onların. deu gsf var ayrıca. koskoca şehirde toplana toplana üç kişi toplanmayalım.
sen bir 3-4 kişi toplan hele,daha sonra 4 üniversiteden yüzlerce kişi yine toplanır:))
bu arada 30 kişi bir araya gelse nolacak ki,bir konu ya da proje hakkında bile konusulamaz,göstermelik bir şey olur yani.stress yapmayın,rahat olun be:P
biie de şöyle bi şey var,3-4 kişi bir araya gelir bir film çeker,zaten yüzlerce sinefili o filmle toplar bir araya,no problemo.
finito.
izmirli sinemaseverler bulusacaksa bunun icin daha somut bir sebep gerek. ama ben derimki izmir kisa film festivalini duzenleyenlerle bir toplanti yapabiliriz. sinefil olarak bizim boylesi seyleri desteklememiz cok daha anlamli olur. hatta bir nevi izmir temsilcisi olarak darxoul bu isi simdiden ustlenip niyetimizi anlatabilir. once bir tanisalim. neler yapabilecegimizi ve hatta yapmamiz gerekenleri konusalim derim. sonrasi corap sokugu...
ben de önce pek fazla gündemi/meselesi olmayan bir tanışma toplantısından yanayım. belli mi olur, kimse birbirini sevmez ve bir daha görüşmek istemez. ama bir kere tanıştıktan sonra ortaklaşa bir şeyler yapmak, zaman zaman bir yerlerde kapalı devre film gösterimleri yapmak gibi ufak tefek etkinlikler olabilir. izmir kısa film festivali'ne destek vermek de iyi bir öneri. ama bunun için de zamanımız var şimdilik. 5-10 kişi, neyse bir araya gelelim hele...
30 kişi değil de izmirlilerden 5-7 kişilik aktif bir grup olsa her şey yapılabilir bence. bunun yanında gerektiğinde destek alınabilecek 10-15 kişiye daha ulaşabilmemiz gerekebilir ama o sonranın işi. demek istediğim izmir gibi modern, büyük ama sinema etkinlikleri açısından ölü bir şehirde 3 kişiyle sınırlı kalmamıza gerek yok. mail gruplarına falan mesaj atabiliriz belki.
bu arada ben büyük olasılıkla nisan dan sonra izmir'de değilim. üzgünüm :( .
etkinlik olarak da izmir kısa film festivaline destek değilse de gidip arşivindeki filmleri bol bol izleyebiliriz mesela ;).
arkadaşlar, sizce üye listesinde bulunduğu kent izmir olarak görünen arkadaşlara e-posta ya da özel mesajla ulaşmaya çalışmam doğru olur mu? böyle görünen 15 kişi kadar var. bazıları pek aktif değil galiba. ama yine de aralarında buluşmaya katılmak isteyenler olabilir. ne dersiniz?
boyle bir seyin bir sakincasi oldugunu sanmiyorum. sonucta boyle bir organizasyonu durumdan vazife cikartarak yuruten bir kisi olarak kendi adina boyle bir mesaj yazabilirsin.
mesaji buraya da yapistirabilir misin?
sinefil izmir buluşması için gönderdiğim mesajların içeriği:
Merhaba,
Sinefil forumlarının İzmir'de oturan katılımcıları olarak 6 Mart 2005 pazar günü Alsancak'ta bir kafede tanışma toplantısı yapmayı planlıyoruz. Bu plana katılmak isterseniz, bizlere sinefil forumlarında ulaşabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için:
e-posta gönderdiklerime şöyle bir de ekleme yaptım:
E-posta adresinizi sinefil'in diğer katılımcılarının görmesine açık bıraktığınız için size e-posta yoluyla ulaştık. Bu konuda tekrar rahatsız edilmeyeceksiniz.
darxoul wrote:
arkadaşlar, sizce üye listesinde bulunduğu kent izmir olarak görünen arkadaşlara e-posta ya da özel mesajla ulaşmaya çalışmam doğru olur mu? böyle görünen 15 kişi kadar var. bazıları pek aktif değil galiba. ama yine de aralarında buluşmaya katılmak isteyenler olabilir. ne dersiniz?
çoğu sıfır mesaj olmak kaydıyla 60'dan fazla vardı öyle. İzmir, Izmir veya karşıyaka yazanlara da baktın mı, onlar ayrı yerdeydi? yoksa aralarından seçmece mi bunlar.
You need to log in to post a reply.