Skip to content

Sinefil İzmir Buluşması (6 Mart 2005)

101 replies · 1,948 views

Martin Mystere
Martin Mystere
1,621 posts
Feb 24, 2005, 12:07 PM#18342

guzelmis bu plan. :-)

AT
ataraksiyant
224 posts
Feb 24, 2005, 05:46 PM#18360

herkes en sevdiği karakterden bir aksesuar ya da ayırt edici özellikle gelsin diycem

zor olacak şimdi...

bi dakka ya son anda aklıma geldi desem'e başörtülü insan alınıyo mu?

DA
darxoul
265 posts
Feb 24, 2005, 05:56 PM#18361

bilmiyorum, ben hiç denemedim başörtüsüyle girmeyi :)

sorun olacağını sanmam.

KA
kaos
10 posts
Feb 24, 2005, 10:02 PM#18371

bir önerim var derim ki: yeteneği, yapabilitesi olan bir arkadaş buluşmayı bildiren bir buluşma davet afişi yada ne bileyim bu tatda bişey hazırlayabilir. altına sitenin adresi buluşma yer ve zamanı da not edilir. sitenin yöneticileri destek olurlarsa siteye konur yada hazırlayan arkadaş (arkadaşlar) maille bize iletir; bizde bunu tanıdıklarımıza maille gönderir guruplara maille atar okulun kapısına panosuna, desemin kapısına panosuna, tanıdığımız cafelerin duvarına, kitap evlerine asarız... belki bu arada karşılaşırız :D belki fazla abartmış olabilirim .. öneri öneridir
görüşmek üzre

nipple
nipple
526 posts
Feb 27, 2005, 12:44 PM#18437

ben de geliyorum.

QU
quantino
102 posts
Feb 27, 2005, 03:31 PM#18445

çok güzel gidiyor. rahat on kişiden fazla olacak.

bir de önceki dört sayfayı okumak istemeyenlere olayı özetlemek istiyorum:
6 Mart'ta saat 14.00'da desem'de buluşuyoruz (ayrıntılı program üstteki mesajlarda). Bu ilk buluşma ve önceden birbirimizi tanımıyoruz, dolayısıyla izmir'de yaşayan ve sinemayı çok çok seven herkese kapılarımız açık. Bu yazıyı tesadüfen okuyor olsanız bile, bu siteye ilk defa giriyor olsanız bile hiç çekinmeden, hatta önceden haber vermeden bu buluşmaya katılabilirsiniz. "sinefil" sözcüğünün sizin için bir şeyler ifade etmesi yeterli olacaktır.

itirazı olan olmaz sanırım. şimdi kaos, ben de dediğin gibi tanıtım çalışmalarının artırılmasını ve çerçevenin genişletilmesini düşünüyordum ama isteklisi pek yok gibi. hatta darxoul açıkça karşı da çıkmıştı tanıtım işine. ben de nedense katılımı artırma, organize olma, sistemi kurma, kurumsallaşma, devamlılığı sağlama, amaçları belirleme ve harekete geçme gibi konularda çok istekli ve aceleciy(d)im. neyse, çok keyifli bir pazar olacağı ve yeterli katılımın sağlanacağı kesinleşti şu anda. poster falan değil ama mail grubu olayına ise ben hala sıcak bakıyorum. yemek getirilmesine de sıcak bakıyorum tabi, en azından getirene itiraz etmem ;). birbirimizi tanımamız için başörtüsü takmamıza ise cinsel inancım gereği karşı çıkmak durumundayım. karanfili tercih ederim şahsen :).

son durum:
darxoul
quantino
kafakoparan
asuman ve belki de 2-3 kişi daha...
Martin Mystere ve yönetimden birileri
ataraksiyant ve kılcal damarları
rhoke
kaos ve sinefil arkadaşları ve hatta deü gsf sinefilleri...
nipple

AT
ataraksiyant
224 posts
Feb 28, 2005, 11:08 AM#18476

cık cık cık....

hiç yakıştıramadım...

cinsel inanç ayrımcılığı...

artık beni gözyaşlarımdan tanırsınız, ühüüüüüüü

DA
darxoul
265 posts
Feb 28, 2005, 12:00 PM#18479

tarih: 6 mart 2005
yer: izmir, desem sineması

14:00: desem sinemanı kantininde tanışma.
14.30: desem sineması'nda yeniden sev beni (Reconstruction)
16.45: film çıkışında tekrar buluşma.
sonra: sonrasına beraber karar verme (hemen kalkılıp başka bir yere de gidilebilir, orada da devam edilebilir)

son durum:
darxoul
quantino
kafakoparan
asuman ve belki de 2-3 kişi daha...
Martin Mystere ve yönetimden birileri
ataraksiyant ve kılcal damarları
rhoke
kaos ve sinefil arkadaşları ve hatta deü gsf sinefilleri...
nipple

birbirimizi nasıl tanırız?
herkes filme gelirken gömlek dosya getirsin :) nerhalde bu iş bana kalacak. bilgisayar çıktısı falan...

AT
ataraksiyant
224 posts
Feb 28, 2005, 04:57 PM#18490

ben işyerinden izin de aldım, hadi bismillah :)

DA
darxoul
265 posts
Feb 28, 2005, 05:19 PM#18492

arkadaşlar, ben karşı değilim tanıtım işine, herkes toplayabildiği kadar adam toplasın. yalnızca bunun merkezi biçimde planlanması şart değil diyorum. herkes istediği gibi bir duyuru hazırlayıp, afiş vs. ile insanlara ulaşabilir. son hafta içindeyiz, ne kadar çok olursak o kadar çok insan o kadar çok projeyle gelir.

AT
ataraksiyant
224 posts
Mar 01, 2005, 05:15 PM#18576

arkadaşlar biliyorsunuz nicelik arttıkça niteliğin cılkının çıkma riski var tutturmayın kalabalıklaşalım diye

DA
darxoul
265 posts
Mar 02, 2005, 05:40 PM#18621

söylemek istediğim yukarıda iyi ifade edememişim. şöyle düzelteyim:

bu buluşma için herkesin kafasında değişik şeyler olacak. bu nedenle herkes buluşmanın kendi kafasındakine yakın olabilmesini istiyor (herkesin iyi niyetli bu çabasını doğal karşılıyorum, ben de böyle düşünenlerden biriyim). bu nedenle söylemek istediğim şuydu: birileri buluşmanın kendi aramızda küçük çaplı bir tanışma toplantısı olmasını ister, diğer bazıları tanıdığımız başka kişilerin de olduğu daha geniş katılımlı bir şeyler olması eğilimindedir, başka birileri de hiç sinefil'le tanışıklığı ya da ilişkis iolmamış kişilerin de genel duyuru yoluyla toplantıya katılmasının daha yararlı olacağını düşünür. bu üç grubun ("gruplar çoğaltılabilir", dememe gerek var mı?) uzlaşmasının tek yolu herkesin kendi kafasındakine göre davranmasıdır bence. kimisi yalnız gelir, kimisi bir arkadaşını da getirir, kimisi de okulu toplar gelir. ama sonuçta oluşacak grup sinemaseverlerden oluşan ve birbirine asgari müşterekte tahammül edebilecek bir grup olur. sonra bakarız neler yapabileceğimize, gerisine hep beraber karar veririz. ben bu gruplardan üçüncüsüne dahil olmadığüım için genel bir tanıtım yapmadım. ama yapılmasına karşı değilim (yukarıda anlatmaya çalıştığım görüşlerim nedeniyle). sonucun her durumda iyi olacağından da, belki biraz safça bulunacak biçimde, eminim.

nasıl oldu?

DA
darxoul
265 posts
Mar 04, 2005, 04:49 PM#18688

son iki gün, heyecan dorukta... ben sanırım üzerinde "sinefil" yazan bir a4 ile ortalıkta dolaşıyor olurum.

görüşmek üzere...

QU
quantino
102 posts
Mar 05, 2005, 02:06 PM#18700

son 24 saat. dayanılır gibi değil. mail grupları için geç kaldık gibi ama itiraz eden olmazsa az sonra şansımı deneyebilirim belki. Bir de buradan çağrı yapayım yine, eğlenceli oluyor büyük yazmak.

YARIN (PAZAR) SAAT 14:00'de HERKESİ DESEM'E BEKLİYORUZ!

Bu arada şimdi konuşmamız gereken bir şey var mı? yapmamız, getirmemiz gereken bir şey falan. sonra "keşke" dememek için.

KA
kaos
10 posts
Mar 05, 2005, 04:43 PM#18705

bende eline sinefil yazan kağıtla dolaşanlara yapışan merhaba diyen adam olurum :P

You need to log in to post a reply.