Skip to content

Sinefil İzmir Buluşması (6 Mart 2005)

101 replies · 1,948 views

QU
quantino
102 posts
Mar 05, 2005, 04:54 PM#18706

bir mail yazdım ama göndermekten vazgeçtim. zaten geç oldu.

SO
SOLAS
236 posts
Mar 06, 2005, 09:19 PM#18727

...çılgın bir buluşma oldu..sanırım...ilk haberler hala düşmediğine göre...hayırlısı :D :D :D

nipple
nipple
526 posts
Mar 06, 2005, 09:54 PM#18729

Sakin bir buluşma buldu. Maalesef listedeki herkes gelmedi. Benim dışımda darxoul, quantino, ataraksiyant ve kardeşi, kaos ve bir arkadaşıyla birlikte önce Desem'de film izlendi. Daha sonra Cafe Keyif'te oturuldu, yenildi, içildi. Büyük projeler çıkmadı ama gayet keyifli bir buluşmaydı.

QU
quantino
102 posts
Mar 06, 2005, 09:56 PM#18730

SOLAS wrote:
...çılgın bir buluşma oldu..sanırım...ilk haberler hala düşmediğine göre...hayırlısı :D :D :D

çılgın olmadı. film dahil altı saat on beş dakika sürdü. hoş, güzel bir gün, yararlı bir toplantıydı. tanışma amaçlıydı ve bu amacını başarıyla gerçekleştirdi. ilk adımı atmış olduk.

tek sorun katılımın biraz düşük kalmasıydı. 5 sinefil+2 misafir vardı. proje konusunda somut bir şey üretemedik. bir mail grubu kurmayı kararlaştırdık. kaos sanırım senaryolarını gönderecek, onların üzerinde tartışmak belki br şeyleri tetikleyebilir.

iletişimi koparmadan grubu genişletmeyi başarırsak bir yerlere varabiliriz belki. bu arada anlaşılan en az meşgul üye de benim, çekinmeden bazı işleri benim sırtıma yükleyebilirsiniz (evden çıkmadan yapabilmem şartıyla tabi ;) ).

SO
SOLAS
236 posts
Mar 06, 2005, 10:17 PM#18731

umarım devamı gelir... :D

printerson
printerson
1,034 posts
Mar 07, 2005, 10:47 AM#18737

bu ilk adım belki küçük bir adımdı ama insanlık için büyük bir adım...

hayırlısı olsun, devamı da gelir inşallah...

DA
darxoul
265 posts
Mar 07, 2005, 11:41 AM#18739

nipple özetlemiş, o yüzden uzatmıyorum:

sinefil-izmir@yahoogroups.com

grup mail adresi oluşturulmuştur. ilgilenen sayın arkadaşlar gruba girmek için yahoo'nun sayfasından başvuru yapabilir, ya da bana e-posta adreslerini içeren bir özelmesaj göndererek bir davetiye almaya hak kazanabilirler.

kaos senaryolarını grup adresine gönderirse daha iyi olur diye düşünüyorum. ileriye dönük planları grupta tartışabiliriz.

bu başlığın bir süre daha sabit olartak kalmasını öneriyorum. kısa süre sonra sabit olmaktan çıkarabiliriz.

DA
darxoul
265 posts
Mar 07, 2005, 02:16 PM#18746

bir de ataraksiyant istanbul'a gidebildi mi? onu öğrenmek istiyorum ben. mümkünse otobüs biletini scan edip sinefil-izmir grubuna e-posta yoluyla göndersin. inanmakta güçlük çekiyorum.

AT
ataraksiyant
224 posts
Mar 08, 2005, 04:17 PM#18797

üretim hiçbir şeydir tanışım her şey

şeklinde bir slogan çıktı efenim bu buluşmadan.

en başta istanbula pazar akşamı nilüfer turizmin 00.00 saatinde hareket eden otobüsünün 11 numarasında döndüğümü belirtmekten şeref duyuciiim. bilet scan olayı kaldı, sonra inşallah.

bunun haricinde üstünkörü geçilen bazı detayları anlatmak isterim şöyle ki

izmir grubu maalesef buluşma konusunda girişken değil, nasıl mı? kendileri bir masaya konuşlanmış filmden önce ama ben tabii ermediğim için onları tanıyamıyorum oysa kendim hakkında başörtüsü gibi bir ayrıntı verdiğim için tanınmayı ve mümkünse aa ataraksiyant hoşgeldin denilerek masaya buyur edilmeyi bekliyorum ohoo ne gelen var ne giden ne kendini belli eden. yanımdaki sevgili kız kardeşim de abla arkadaşların seni ekti demeye başlamasın mı!

neyse, filmi sinefillerden ayrı seyrettik. bu arada kardeşimin filmi anlama başarısı gözlerimi yaşarttı. film bitiminde salona dönüp alooo sinefilden gelen kim var dememe kalmadan salonun boşaldığını gördüm cık cık cık

çıkışta bir grubun, kantindeki masaya kıtırpiyoz bir sinefil.org yazısı koyduğunu görüp atladım ve saydırdım kendilerine tanışma faslında grupta hiç kız olmadığı dikkatimi çekti ve esef ettim akabinde izmir grubuna sinefil kızlar kazandırmayı kendime misyon edindim. (evet kendi kendime edindim zira benden başka kimsenin öyle bir derdi yoktu)

desem'den alsancak'taki keyf cafe'ye yollandık şirin bir yerdi ama aynı anda sipariş edilen tost ve çayı senkronize getirememek gibi bir özürleri vardı.

bu arada derin sinema muhabbetleri falan yapmadık kimse heveslenmesin sadece kim ne yapıyor nasıl yapıyor peki ne yapmak istiyor izmirde güzel filmer nerede gösteriliyor 9 eylülün hocaları nasıl falan gibi şeyler konuştuk. en kısa zamanda projelerimizde yardımlaşma sözü vermeyi de ihmal etmedik -di mi:)-

öyle işte, güzeldi hasılı hele darxoul'la inatlaşmak başlı başına zevkti! :)

KA
kafakoparan
119 posts
Mar 09, 2005, 10:08 AM#18820

oncelikle bu login olma olayını yeni gördüm yoksa daha erken yazacaktım.buluşmanın sakin ve az kişiyle geçmesine sevindim.ben dahil bazıları gelememiş olsa da.

SE
Serdar
122 posts
Mar 11, 2005, 07:33 PM#18904

hayırlı uğurlu olsun.

KA
kaos
10 posts
Mar 11, 2005, 07:59 PM#18905

efendim arayı fazla uzatmadan yeni buluşmaların gelmesi dileğiyle

You need to log in to post a reply.