angel & buffy
130 replies · 3,246 views
off off willow un evil haline hasta oldum
ve yine bi sezon fnali ve yine tuhaftir ki buffy'nin finali insani yerinde hoplatirken angel icin bu kadar boktan bi sezon finali dusunulebiliridi!!!
fekat buffy'nin 6. ve 7. sezonlari gercektende dier 5 sezondan apayrilar..ve cok basarililar...ben yine de bomba sezon 7 derim...cok boole acaip biseyler olur,olucak,oluor....heh heh heh...
lemosh wrote:
ve yine bi sezon fnali ve yine tuhaftir ki buffy'nin finali insani yerinde hoplatirken angel icin bu kadar boktan bi sezon finali dusunulebiliridi!!!fekat buffy'nin 6. ve 7. sezonlari gercektende dier 5 sezondan apayrilar..ve cok basarililar...ben yine de bomba sezon 7 derim...cok boole acaip biseyler olur,olucak,oluor....heh heh heh...
ewet angelın sezon finali iğrençti buffynin 7 inci sezonunda faith var ki onada ayrıyetten hastayım :P
eliza dushku. sonbaharda vizyona püskürtülen uzun metraj korkulardan birinde vardı kendisi, başrol falan. bir de yeni testere katliamı filminde çok cıbır bi abla var, ha bir de ibiş var ibiş. 24 ilk sezondan milo karakterini oynayan herif. sik feet under oyuncusu kendisi, kafama sıkar giderim!!!
wrong turn isimli uzun metrajlı korku filminde oynamıştı gerçi izlemedim ama
ben buffy i de angel i da yaklasik 5-6 aydir izliyorum. ikisine de bayiliyorum. fakat buffy bence bambaska. angel da guzel ama buffy nin bana ayri bi havasi varmis gibi geliyo. keske buffy ile angel in birlekte oynadigi zamanlarda izleyebilseydim. neyse. bence buffy angel dan daha karizma bi dizi.
dun ne güzel bolumler izledik oyle... bafinin baslari falan kotuydu, hatta yine fason yagmuru var dedik ama sonunda yine bi tarafa bagladilar guzelinden.
angel'da ise olaylar bambaskaydi. heyecandan heyecana kostuk. hele okuz abinin altin kalpli vampirimizi damdan atmasi acaipti.
çok enteresan bolumler gelecek gibi, dikkatli olalim.
bi de dovn ölse ne güzel olcak di mi?
You need to log in to post a reply.