korsan cd vakası
127 replies · 1,875 views
beyefendi, ben de bu konuda sessizligimi korumak istemistim fakat 2. mesajiniz afedersiniz ama su kaçirmak oldu biraz:)
verdiginiz örnege göre bir araba fiyatina 2 picasso tablosu alinabiliyor.
bogazda bir dublex ev fiyatina ise picassonun tüm eserlerini alabiliyorsunuz.
ama isterseniz ayni paraya sayin demirkubuz'a 21 tane film çektirmeniz de mümkün.
sayin dedektif siz neler dediginizin farkinda misiniz?
lütfen kendinize gelin...
:))
Martin Mystere wrote:
markaasi vestel olmayan bir dvd player.
"x" bulup "y"lisini isteyen zihniyeti buradan kiniyorum. o begenmedigin vestel dvd player'da izledigin filmler kabuslarin olsun emi :)
hiç yeri olmadığını biliyorum ama markacı gençlikten dem vurmanın tam sırası. eminim bu arkadaş götünde yabancı kot markaları olan pantolonlarla sağda solda caka satıyordur. bir de özellikle belirtmiş ya, neden arçelik değil de vestel kardeşim? adama sormazlar mı
işine gelince eksen kaydı diye müdahale eden zihniyete sormazlar mı bu eksen nerdeeen nereye geldi diye?
Yemin ediyorum filolojik tartışmalar, Vestel-Arçelik DVD player tartışmasından yüz kere daha niteliklidir.
soyledigim seylerde ne anlatmak istedigime bakmaz da bokunda boncuk arayan cocuklar gibi didikleyip "allah geyik yapcak malzeme cikti" diyerek cekistirirsen eksen kayar tabi sayin printerson.
bari ben elimden geldiğince ekseni merkeze koymaya çalışayım o zaman.marmara bölgesinde günde yaklaşık otuz binle ifade edilen bir korsan satışı var.marmarayı ege 20 bin civarıyla izliyor.günlük ortalama türkiye genelinde yüz bine çoğu zaman yaklaşıyor.bu inanılmaz büyük bir rakam.günlük iki yüz bine satılan bir gazete bile çoğu zaman bu tirajı elde edemiyor.ben bu durumun geleceğinden hiç umutlu değilim.ipin ucu kaçmış gibi gözüküyor...
tabi canim. kaldir korsanlari, satis orani 20'de 1'e düser aninda.
ne izler bu geri kalan 19? iq seviyesini hunharca düsürecek korkunç TV filmleri. sorun arz talep meselesi. düsürsünler fiyatlari, versinler piyasaya her tarzdan film, o zaman orjinal film de alir insanlar. kimsenin umrunda diil ki o aldigi filmin bandrollu olup olmadigi. herkes ne izledigine bakio!
korsan iyidir kardeşim... maksat üzüm yemekse, korsan destek...
herkes kabullensin hepimiz yeri geldiğinde alıyoruz sahsen ben durumdan gayet memnunum istediğim herseye rahatça ucuza ulasabiliyorum gönül ister tabiki bu korsan cd kalksın ortadan fiyatlar düşsün diye fakat bu tür bir sey olamaycagına göre bir tüketici olarak desteklemekteyim
baskalarının olmasada benim işime geliyor
ilgiyle beklediğim filmlerin korsanı önceden elime geçse de izlememe taraftarıyım. ancak kaçırdığım filmlerin yada sinemaya gitcek kadar önemsemediğim filmleri izlemek babında "korsana evet" diyenlerdenim. sinemada çıkan korsan iptal hattında yarın bi gün isimimiz çıkarsa hiç şaşırmam şu dakkadan sonra, allah muhafaza:)
Bir yanlış anlaşılma olmasın; vcd, dvd vb. teknolojiler sinemanın alternatifi değildir. Korsan ancak ve yalnız orijinallerinin alternatifi olabilir.
printerson wrote:
Bir yanlış anlaşılma olmasın; vcd, dvd vb. teknolojiler sinemanın alternatifi değildir. Korsan ancak ve yalnız orijinallerinin alternatifi olabilir.
bu son yazdığını biraz açabilir misin?cevap yazarken yanlış anlaşılmaya mahal vermek istemiyorum...
You need to log in to post a reply.